Gå til innhold

Biff og BJ-dagen


Phitta Phjong

Anbefalte innlegg

På fredag er det jo biff og BJ-dagen igjen. Har tradisjonen tro ordnet meg date. 
Blowjobben har jeg full kontroll på, men jeg kunne trengt noen tips med biffen. 
hvordan vet jeg at den er perfekt stekt? I fjor ble den helt gjennomstekt, så det var ikke så vellykket. 
Tar gjerne tips til godt tilbehør også. 
 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg liker biff medium stekt, altså godt rosa inni. Litt rødlig. 

Steker den i smør med hvitløkspepper på begge sider. Lar den steke på litt høy varme (ikke for høy) og holder øye med den. Når jeg ser kjøttsaften begynner å piple til overflaten som vender opp i pannen, er det på tide og snu den. Så følger man med på den stekte siden som nå vender opp, og venter til blank kjøttsaft begynner å piple til overflaten på den siden også. Når det gjør det, er biffen medium stekt/medium rå. Slik jeg liker den best. Legg til et minutt til på hver side om du vil ha den littegrann mer stekt.

Prøvestek en biff i morgen til deg selv, så du kan øve før daten kommer! :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...