Gå til innhold

Hvordan få i seg nok fullkorn på glutenfritt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg glemte å nevne at jeg ofte lager crepes på bokhvete. Jeg tilsetter alltid fullkorn i pannekake og vaffelrøre og spiser slikt med salte pålegg heller enn bare som noe søtt.

Anonymkode: c2bde...33a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (10 timer siden):

Bruker masse bygg, sidan det er godt for fordøyelsen og det mettar lenge. Bygg er ekstra gunstig for kolesterolet pga det inneholder betaglukaner. I tillegg er det veldig bra for immunforsvaret!

Veldig fine i både salater, supper og smoothies.

https://www.nrk.no/mat/oppskrifter-med-bygg-og-byggryn--1.16097600

Anonymkode: 340cc...ef0

Bygg kan man ikke spise hvis det er gluten som er problemet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg bruker mye havregryn, jyttemel, og bokhvete, det tror jeg dekker fullkornsbehovet mitt relativt greit.

Anonymkode: f6d66...b1c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...