Gå til innhold

Hjeeelp gul krem


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Nå har jeg latt den gule kremen stå på lav temperatur i nesten en halvtime, men den er fortsatt ganske suppene i konsistensen. Kommer den til å stivne godt nok når den får stå i romtemperatur en stund? Eller bør den få et oppkok?

Anonymkode: 85209...361

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Skrudde opp temperaturen og rørte hele tiden, men SÅKLART måtte den starte å brenne seg litt selv om det var på under medium temperatur. Men ble såvidt noen sorte prikker i kremen. Tenker det går bra siden jeg skal pynte med sjokolade oppå 😅 Så vet jeg at jeg må være enda mer forsiktig neste gang.

Anonymkode: 85209...361

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heier på deg om det er verdt noe, og den pleier å tykne etterhvert 😊💪🤩 Blir helt sikkert god da 😋

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg hadde samme problemet sist jeg laget gul krem, og den stivnet ikke senere heller 😕 Aner ikke hva jeg gjorde galt, har ikke skjedd før, og kan ikke huske at jeg gjorde noe annerledes. 

Anonymkode: cd0de...a7b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

Skrudde opp temperaturen og rørte hele tiden, men SÅKLART måtte den starte å brenne seg litt selv om det var på under medium temperatur. Men ble såvidt noen sorte prikker i kremen. Tenker det går bra siden jeg skal pynte med sjokolade oppå 😅 Så vet jeg at jeg må være enda mer forsiktig neste gang.

Anonymkode: 85209...361

Den tykner litt når den er kald. Rasp over litt sjokolade til pynt. Så lenge den ikke smaker brent så hadde jeg valgt å bruke den.

Hilsen ei som har svidd mye opp igjennom 🤣🤣🤣🤣

Anonymkode: a207c...371

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (50 minutter siden):

Jeg hadde samme problemet sist jeg laget gul krem, og den stivnet ikke senere heller 😕 Aner ikke hva jeg gjorde galt, har ikke skjedd før, og kan ikke huske at jeg gjorde noe annerledes. 

Anonymkode: cd0de...a7b

Min ble tykk nok etter at jeg skrudde opp temperaturen. Den ble faktisk helt perfekt utenom noen brente flak 😅 Fikk til å smøre den utover bunnen uten at den rann utover i det hele tatt ☺️

Faktisk første kaken jeg har laget på mange år så er litt stolt 😃

Anonymkode: 85209...361

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

20250310_175850.jpg

Anonymkode: 85209...361

Nam 😋

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...