AnonymBruker Skrevet 10. mars #1 Skrevet 10. mars Nå har jeg latt den gule kremen stå på lav temperatur i nesten en halvtime, men den er fortsatt ganske suppene i konsistensen. Kommer den til å stivne godt nok når den får stå i romtemperatur en stund? Eller bør den få et oppkok? Anonymkode: 85209...361
AnonymBruker Skrevet 10. mars #2 Skrevet 10. mars Skrudde opp temperaturen og rørte hele tiden, men SÅKLART måtte den starte å brenne seg litt selv om det var på under medium temperatur. Men ble såvidt noen sorte prikker i kremen. Tenker det går bra siden jeg skal pynte med sjokolade oppå 😅 Så vet jeg at jeg må være enda mer forsiktig neste gang. Anonymkode: 85209...361 1
Daisy-love Skrevet 10. mars #3 Skrevet 10. mars Heier på deg om det er verdt noe, og den pleier å tykne etterhvert 😊💪🤩 Blir helt sikkert god da 😋
AnonymBruker Skrevet 10. mars #4 Skrevet 10. mars Jeg hadde samme problemet sist jeg laget gul krem, og den stivnet ikke senere heller 😕 Aner ikke hva jeg gjorde galt, har ikke skjedd før, og kan ikke huske at jeg gjorde noe annerledes. Anonymkode: cd0de...a7b
AnonymBruker Skrevet 10. mars #5 Skrevet 10. mars AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Skrudde opp temperaturen og rørte hele tiden, men SÅKLART måtte den starte å brenne seg litt selv om det var på under medium temperatur. Men ble såvidt noen sorte prikker i kremen. Tenker det går bra siden jeg skal pynte med sjokolade oppå 😅 Så vet jeg at jeg må være enda mer forsiktig neste gang. Anonymkode: 85209...361 Den tykner litt når den er kald. Rasp over litt sjokolade til pynt. Så lenge den ikke smaker brent så hadde jeg valgt å bruke den. Hilsen ei som har svidd mye opp igjennom 🤣🤣🤣🤣 Anonymkode: a207c...371
AnonymBruker Skrevet 10. mars #6 Skrevet 10. mars AnonymBruker skrev (50 minutter siden): Jeg hadde samme problemet sist jeg laget gul krem, og den stivnet ikke senere heller 😕 Aner ikke hva jeg gjorde galt, har ikke skjedd før, og kan ikke huske at jeg gjorde noe annerledes. Anonymkode: cd0de...a7b Min ble tykk nok etter at jeg skrudde opp temperaturen. Den ble faktisk helt perfekt utenom noen brente flak 😅 Fikk til å smøre den utover bunnen uten at den rann utover i det hele tatt ☺️ Faktisk første kaken jeg har laget på mange år så er litt stolt 😃 Anonymkode: 85209...361
Bacteria Skrevet 10. mars #8 Skrevet 10. mars AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Anonymkode: 85209...361 Nam 😋
Daisy-love Skrevet 10. mars #9 Skrevet 10. mars AnonymBruker skrev (1 time siden): Anonymkode: 85209...361 Den så jo nydelig ut 😋🥰
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå