Paprika Skrevet 19. november 2002 #1 Del Skrevet 19. november 2002 Jeg skal lage sjokolade "figurer" til å dekorere tallerkenen med. Sånn som vi "tegner" på matpapir, og så kan de settes som pynt på tallerkner og kaker når de er stive. Det jeg lurer på er hva slags blanding jeg skal bruke. Er det kun smeltet sjokolade, eller skal jeg ha noen form for stivelse i???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk Doodad Skrevet 19. november 2002 #2 Del Skrevet 19. november 2002 Jeg pleier å smelte sjokolade i litt fløte når jeg lager slike figurer. Bruker ikke noen annen form for stivelse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 19. november 2002 #3 Del Skrevet 19. november 2002 Jeg syns det er best å bruke overtrekksjokolade, slike små knapper som du smelter i vannbad. Men pass på at temperaturen ikke blir for høy, da blir sjokoladen gjerne matt når den stivner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå