AnonymBruker Skrevet 7. mars #1 Del Skrevet 7. mars Og vi hadde et toastjern i min barndom som gjorde akkurat den jobben. Dette toastjernet hadde vært 30 år i dag og kastet for lengst. Kjøpte et på clas ohlson, men følte ikke at ostesmørbrødrene ble godt nok stekt uansett hvor lenge jeg stekte dem. Så nå spør jeg dere, kjære kg-brukere. Hvilket toastjern har du til å lage ostesmørbrød med? Er du fornøyd med resultatene? Og blir ostesmørbrødene mørke, sprø med ordentlig godt smeltet ost? Anonymkode: 5ee84...e54 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #2 Del Skrevet 7. mars Ta deg tid til å kjøre inn gjernet, og gjør minimalt med renhold på det. Det gir på sikt slik toast du sakker om. Anonymkode: 6b65a...12f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå