Gå til innhold

Jeg liker godt stekte ostesmørbrød med brun ost som har smeltet utover


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Og vi hadde et toastjern i min barndom som gjorde akkurat den jobben. Dette toastjernet hadde vært 30 år i dag og kastet for lengst. Kjøpte et på clas ohlson, men følte ikke at ostesmørbrødrene ble godt nok stekt uansett hvor lenge jeg stekte dem. Så nå spør jeg dere, kjære kg-brukere. Hvilket toastjern har du til å lage ostesmørbrød med? Er du fornøyd med resultatene? Og blir ostesmørbrødene mørke, sprø med ordentlig godt smeltet ost?

Anonymkode: 5ee84...e54

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ta deg tid til å kjøre inn gjernet, og gjør minimalt med renhold på det. Det gir på sikt slik toast du sakker om. 

 

Anonymkode: 6b65a...12f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...