Gå til innhold

Halvstekte horn til bursdag.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha bursdagsfeiring i helga. Jeg har på forhånd lagd horn, som jeg har halvstekt i ovnen før de ble fryst ned. Når er det best å tine de, og skal jeg steke de videre på samme temperatur som jeg halvstekte de?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bakevarer tiner jo fort. Jeg hadde tatt dem opp fra fryseren på morgenen, og stekt på 10 grader lavere enn du vanligvis gjør når steker horn.

Skrevet

Jeg hadde satt de rett i stekeovnen på 200 grader, og så latt de tine og steke samtidig.... Da blir de fuktige inni og sprø utenpå på samme tid ;) 

  • Liker 1
  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...