Gå til innhold

Proteinpannekaker - med eller uten hevemiddel?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg vil i helgen lage proteinpannekaker på cottage cheese og havregryn for første gang. Jeg har googlet og finner mange spennende oppskrifter.

Men jeg ser at noen av oppskriftene bruker bakepulver, noen bruker natron og noen bruker ikke hevemiddel i det hele tatt.

Er det noen som har erfaringer med hva som er lurt å gjøre og hva som vil bli resultatet om man bruker det ene eller det andre av hevemiddel - eller ingen av dem?

Anonymkode: 6677e...ce4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Personlig har jeg oppi en liten teskje med bakepulver :)

For meg handler det mest om teksturen man får med hevemiddel kontra uten. MEN jeg lager proteinlapper med mager kesam og proteinpulver.

Anonymkode: ebad1...535

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pleier ha en teskje bakepulver. Og nokså tjukk røre. Ikke rennende. Blir best da, syns jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker aldri bakepulver i pannekaker. Liker de tynne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...