AnonymBruker Skrevet 5. mars #1 Skrevet 5. mars Denne kjøttgryta skal ha 6 ss mel for at sausen skal tykne, er det noe glutenfri erstatning jeg kan bruke? Eller maizenna kanskje? https://www.godt.no/oppskrifter/gryte/kjoettgryte/8388/sosekjott-kjott-i-morke Anonymkode: e182c...88f
AnonymBruker Skrevet 5. mars #4 Skrevet 5. mars AnonymBruker skrev (2 minutter siden): bruk maizenna Anonymkode: eac00...9fb Anniedoug skrev (Akkurat nå): Maizena eller bokhvetemel Takk! Anonymkode: e182c...88f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå