AnonymBruker Skrevet 5. mars #1 Skrevet 5. mars Jeg fikk i gave , takket, bukket og neiet. Men hva i alle dager er forskjellen på den en varmluftsovn eller en Micro? Hva blir bedre av å lage det i den? Anonymkode: 4ee31...d1e
AnonymBruker Skrevet 5. mars #2 Skrevet 5. mars Det er som varmluft i ovnen. Mindre plass og kjappere oppvarming. Ikke raskere enn mikroen da 😅 jeg ga bort min, brukte den aldri Anonymkode: 2685c...8fd 2 2
stan Skrevet 5. mars #3 Skrevet 5. mars Her i huset brukes den til alt mulig. Det er en innkjøringsfase. Og det blir nok noen bommerter, men maten blir god og sunn. Prøv å tørke sopp til høsten. Krønsjy sopp har blitt favoritt snackset her i heimen. 1
PurpleTuliip Skrevet 5. mars #4 Skrevet 5. mars Pommes, alt som har panering. Samboer elsker også kyllingfilet laget der fordi han foretrekker litt tørr kylling. Hjemmelagde pommes syns jeg blir bedre og potetbåter. også er den genial til bacon. Vi bruker vår masse selvom jeg er svært glad i komfyren vår. Syns ting blir med crispy i airfryer. 1
AnonymBruker Skrevet 5. mars #5 Skrevet 5. mars Kjerringa har ønsket seg det, men jeg har protestert fordi jeg forstår ikke vitsen når vi har en god stekeovn med varmuft, samt all verdens kokekar. Har aldri opplevd at vi ikke har det vi trenger for å lage den maten vi har lyst på. Mulig at en airfryer kan ha sine praktiske sider, men ofte blir den for liten til å kunne lage nok mat til mer enn to personer, og så er det jo bare enda en ting som fyller opp benker og skap, og som må rengjøres og vedlikeholdes. Anonymkode: b564a...453 1
Hololo Skrevet 5. mars #6 Skrevet 5. mars Kan brukes til så og si alt egentlig. Bruker kun ovn til flytende ting som supper og større ting. ellers går det nesten kun i airfryer. En av de beste oppfinnelsene innen matlaging
AnonymBruker Skrevet 5. mars #7 Skrevet 5. mars Jeg tror det er litt elsk eller hat 😄 Jeg bruker min masse, men vi er en liten husholdning (2-3 ettersom uke). Steker burgere, fiskeburger, kjøttboller, crispy duck (som faktisk blir crispy), vårruller, kjøttspyd etc., div. grønnsaker, varmer pizza, og fin som ekstra ovn om jeg lager mye ulikt samtidig. Laget ribbe i den, og selv jeg som ikke liker ribbe noe særlig syntes det ble godt. Bruker den mye oftere enn ovnen fordi det går raskere. Anonymkode: 8c94d...56a 1
AnonymBruker Skrevet 5. mars #8 Skrevet 5. mars Jeg tror det er litt elsk eller hat 😄 Jeg bruker min masse, men vi er en liten husholdning (2-3 ettersom uke). Steker burgere, fiskeburger, kjøttboller, crispy duck (som faktisk blir crispy), vårruller, kjøttspyd etc., div. grønnsaker, varmer pizza, og fin som ekstra ovn om jeg lager mye ulikt samtidig. Laget ribbe i den, og selv jeg som ikke liker ribbe noe særlig syntes det ble godt. Bruker den mye oftere enn ovnen fordi det går raskere. Anonymkode: 8c94d...56a
AnonymBruker Skrevet 5. mars #9 Skrevet 5. mars største fordelen kontra stekeovn-slipper oppvarming. Får du brått lyst på et rundstykke til frokost-så tar det 6-8 min fra fryst tilstand. Trenger ikke vente 10-15 min først på at ovnen skal bli varm, deretter steketiden. bruker den ellers til pomefrites, panert fisk, kjøttboller, pølser osv. Slipper stå å passe på og snu det Anonymkode: 6a3a9...d19 1
AnonymBruker Skrevet 5. mars #10 Skrevet 5. mars Den brukes mye. Særlig ting man ellers ville frityrstekt, da du får samme resultat, uten olje. Til alt av paneringer (lager fra bunnen), får bedre resultat enn i varmluftsovn (og jeg har multi airflow). Særlig kyllingvinger og kyllinglår får du utrolig crispy og saftig. Til å lage grønnkålchips og sprø brokkoli. Rask oppvarming av småretter og restemat, mye bedre resultat enn mikro, og mye raskere enn varmluft. Og også en god del som blir like bra i varmluft, men som lages mye raskere i airfryer. Anonymkode: f9b03...b94
AnonymBruker Skrevet 5. mars #11 Skrevet 5. mars AnonymBruker skrev (38 minutter siden): Jeg fikk i gave , takket, bukket og neiet. Men hva i alle dager er forskjellen på den en varmluftsovn eller en Micro? Hva blir bedre av å lage det i den? Anonymkode: 4ee31...d1e Kan brukes til det meste. Middager,snaks, rundstykker,boller,kaker,pommes fritz,potetbåter,bacon osv i det uendelige! Bruker vår daglig! Har Cosori Anonymkode: 1bb0b...a30
monican94 Skrevet 5. mars #12 Skrevet 5. mars brukes myyye her, alt går fortere er vel største fordelen
AnonymBruker Skrevet 5. mars #13 Skrevet 5. mars PurpleTuliip skrev (1 time siden): Pommes, alt som har panering. Samboer elsker også kyllingfilet laget der fordi han foretrekker litt tørr kylling. Hjemmelagde pommes syns jeg blir bedre og potetbåter. også er den genial til bacon. Vi bruker vår masse selvom jeg er svært glad i komfyren vår. Syns ting blir med crispy i airfryer. Hvis kyllingen blir tørr i airfryeren så gjør dere noe feil. Har aldri hatt så saftig kylling som i airfryer. Anonymkode: a3e41...169
Ellah Skrevet 5. mars #14 Skrevet 5. mars Den er fantastisk til fisk. Ellers bruker vi den til det aller meste
PurpleTuliip Skrevet 5. mars #16 Skrevet 5. mars AnonymBruker skrev (2 timer siden): Hvis kyllingen blir tørr i airfryeren så gjør dere noe feil. Har aldri hatt så saftig kylling som i airfryer. Anonymkode: a3e41...169 Han steker den ekstra lenge og dermed blir den tørr 😉
AnonymBruker Skrevet 5. mars #17 Skrevet 5. mars Vi bruker den egentlig kun til pommes frites - men det er også der de blir best! Anonymkode: 203f7...03f
AnonymBruker Skrevet 5. mars #18 Skrevet 5. mars Jeg bruker den til det meste, men som oftest: Oppvarming av ferdig friterte varer (vårrull, nuggets, pommes, chili cheese ++) Oppvarming av middagsrester (putter det i ildfast form). Har kasta mikroen for trenger den ikke lenger. Riste brød og steke rundstykker. Ostesmørbrød Steke kyllingfilet og fisk Steke eggemuffins Gratinere ting I små ildfaste former Nachos Anonymkode: fc9d2...c2f
AnonymBruker Skrevet 5. mars #19 Skrevet 5. mars AnonymBruker skrev (3 timer siden): Kjerringa har ønsket seg det, men jeg har protestert fordi jeg forstår ikke vitsen når vi har en god stekeovn med varmuft, samt all verdens kokekar. Har aldri opplevd at vi ikke har det vi trenger for å lage den maten vi har lyst på. Mulig at en airfryer kan ha sine praktiske sider, men ofte blir den for liten til å kunne lage nok mat til mer enn to personer, og så er det jo bare enda en ting som fyller opp benker og skap, og som må rengjøres og vedlikeholdes. Anonymkode: b564a...453 Hvem er det som lager maten da? Elsker min airfryer. Mannen min hadde ikke fått protestere på det, for å si det sånn... Anonymkode: ce3ec...648 1
AnonymBruker Skrevet 5. mars #20 Skrevet 5. mars AnonymBruker skrev (3 timer siden): Kjerringa har ønsket seg det, men jeg har protestert fordi jeg forstår ikke vitsen når vi har en god stekeovn med varmuft, samt all verdens kokekar. Har aldri opplevd at vi ikke har det vi trenger for å lage den maten vi har lyst på. Mulig at en airfryer kan ha sine praktiske sider, men ofte blir den for liten til å kunne lage nok mat til mer enn to personer, og så er det jo bare enda en ting som fyller opp benker og skap, og som må rengjøres og vedlikeholdes. Anonymkode: b564a...453 Er hun veldig impulsiv og lite gjennomtenkt, lite selvstendig, eller bare dum? Selvfølgelig ser ikke alltid jeg og mannen formålet med det den andre ønsker seg. Kan love at han verken så vitsen med slowcooker, sous vide eller airfryer. Men at de var noe jeg ønsket meg var mer enn nok for han. (og nå setter han også stor pris på maten - er han som blir mest skuffet om taco ikke er laget med hjelp av slowcookeren). Anonymkode: f9b03...b94
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå