Hokjerringa Skrevet 13 timer siden #21 Del Skrevet 13 timer siden Surstrømming er det vel ytterst få som spiser. De andre tingene er ganske vanlig mat for det fleste voksne mennesker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #22 Del Skrevet 13 timer siden Jeg er ung og spiser stekt sild, veldig godt med tyttebærsyltetøy til 😀 Liker også ansjos til kokt egg. Anonymkode: a4342...0cb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #23 Del Skrevet 13 timer siden Er man sulten spiser man alt av mat. Bare prøv å være uten mat en ukes tid. Alle vil sette pris på både lungemos og blodpudding, Anonymkode: fba90...b0f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 13 timer siden #24 Del Skrevet 13 timer siden Uanonym bruker skrev (36 minutter siden): Hun mente nok at de rettene TS nevner var vanlige, ikke at det var vanlig å spise kalde pølser Jeg mente begge deler, vi spiser noen ganger kalde pølser rett fra pakka. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12 timer siden #25 Del Skrevet 12 timer siden Kålrota skrev (49 minutter siden): Jeg mente begge deler, vi spiser noen ganger kalde pølser rett fra pakka. Jeg tror ikke det er bra å spise rå pølser. Men det er en annen diskusjon. Anonymkode: 816bf...264 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 timer siden #26 Del Skrevet 11 timer siden AnonymBruker skrev (27 minutter siden): Jeg tror ikke det er bra å spise rå pølser. Men det er en annen diskusjon. Anonymkode: 816bf...264 De er ikke rå, selv om de ikke er varmet opp. Anonymkode: 50f53...738 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 timer siden #27 Del Skrevet 11 timer siden Lungemos er jo veldig populært blant de over 60. Når det er med på kronesalget her på Meny blir vi alltid utsolgt og folk etterlyser det stadig. Anonymkode: 50f53...738 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 timer siden #28 Del Skrevet 11 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Lungemos er jo veldig populært blant de over 60. Når det er med på kronesalget her på Meny blir vi alltid utsolgt og folk etterlyser det stadig. Anonymkode: 50f53...738 Ungene mine digget lungemos inntil de ble gamle nok til å forstå hva det var. Det er jo bare en slags kjøttdeig med litt mye fett. Anonymkode: b6594...34d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 timer siden #29 Del Skrevet 11 timer siden AnonymBruker skrev (8 minutter siden): De er ikke rå, selv om de ikke er varmet opp. Anonymkode: 50f53...738 Men jeg ville ha lest pakken nøye. Hvis de er ment for å gjennomvarmes etter åpning så er det ikke sikkert at pakkingen er hygienisk nok til å spise dem uten mer behandling? Anonymkode: b6594...34d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 11 timer siden #30 Del Skrevet 11 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Skjønner. Trodde ikke det var vanlig å spise kalde pølser, men da lærte jeg noe nytt. Anonymkode: 816bf...264 Der er det mange som gjør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 timer siden #31 Del Skrevet 11 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Det kan hende. Jeg spiser ikke mye pizza og kebab. Jeg er mer glad i fisk. Spiser ikke sild, men er glad i torsk, laks og ørret. Anonymkode: 816bf...264 Flott at du liker fisk. Poenget mitt var at mye husmannskost er lavprosessert og inneholder næring som er godt for deg (selv om noen retter kan ha vel mye fett og hold igjen på sirupen). Dessuten er det gjerne råvarer som er lett å oppdrive i Norge (sild, potet, kålrot, gulrot, bygg, havre, svin) som kanskje er miljøvennlig, veldig ofte økonomisk, etisk, og noe vi kan måtte gå tilbake til i en usikker framtid. Anonymkode: b6594...34d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 timer siden #32 Del Skrevet 11 timer siden Men jeg liker også sild, og stekt lever er kjempegodt, samme med kalvedans og deverse sylter. https://smakebiten.com/2013/04/16/kalvedans-gammel-og-glemt-paleggsort/ jeg er kvinne og er i fortiårene. Men min mormor brukte å lage disse tingene, og jeg ble vant til det. 😅 Anonymkode: 8eeb6...519 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10 timer siden #33 Del Skrevet 10 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Lungemos er jo veldig populært blant de over 60. Når det er med på kronesalget her på Meny blir vi alltid utsolgt og folk etterlyser det stadig. Anonymkode: 50f53...738 Jeg er over 70, liker ikke lungemos. Det var noe vi aldri hadde hjemme. Derimot liker jeg stekt sild! Anonymkode: 9ce0c...d4e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10 timer siden #34 Del Skrevet 10 timer siden AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg er over 70, liker ikke lungemos. Det var noe vi aldri hadde hjemme. Derimot liker jeg stekt sild! Anonymkode: 9ce0c...d4e Og jeg er under 70, og lungemos er noe av det beste jeg vet 😉 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10 timer siden #35 Del Skrevet 10 timer siden Tviler på at så jævla mange nordmenn spiser surströmming. Anonymkode: 3cbad...13a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hareena Skrevet 9 timer siden #36 Del Skrevet 9 timer siden (endret) AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Tviler på at så jævla mange nordmenn spiser surströmming. Anonymkode: 3cbad...13a Har aldri sett det til salgs har jeg bor og sist jeg sjekket hva folk kjøpte på svenskehandel var det mer grisekjøtt, smågodt og snus enn surströmning. Siden ts ikke har sansen for tradisjonsmat kan det hende hun ikke vet forskjell på rakfisk og surströmning? Endret 9 timer siden av Hareena 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hareena Skrevet 9 timer siden #37 Del Skrevet 9 timer siden (endret) Det er bare 10 % lunger i Gilde lungemos, så det er nesten juks. (uten at det var svaret på HI) Endret 9 timer siden av Hareena 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snok1 Skrevet 9 timer siden #38 Del Skrevet 9 timer siden (endret) AnonymBruker skrev (4 timer siden): Eller blir kanskje feil å kalle mat for ekkelt... Tenker på surstrømming, lungemos, sild i lake, osv osv... Jeg mener så klart ikke alle. Men har bare inntrykk av at det er sånn I tillegg kjenner jeg en del, og min far i tillegg. Ingen eldre damer jeg kjenner som liker sånn mat. Anonymkode: 816bf...264 Surströmming er ekstremsport (som jeg har forsøkt). Ellers er det bare vanlig næringsrik og sunn mat. Hilsen Gammel Mann. Endret 9 timer siden av Snok1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tomas77 Skrevet 9 timer siden #39 Del Skrevet 9 timer siden AnonymBruker skrev (37 minutter siden): Tviler på at så jævla mange nordmenn spiser surströmming. Anonymkode: 3cbad...13a Det har du nok rett i, men det er mange som spiser rakfisk selv om jeg mistenker at mange gjør det kun som en unnskyldning for å bøtte ned akevitt. Uansett skjønner jeg ikke hvordan cabaret ikke har blitt nevnt her. Dét er grusomt det. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7 timer siden #40 Del Skrevet 7 timer siden Hareena skrev (2 timer siden): Har aldri sett det til salgs har jeg bor og sist jeg sjekket hva folk kjøpte på svenskehandel var det mer grisekjøtt, smågodt og snus enn surströmning. Siden ts ikke har sansen for tradisjonsmat kan det hende hun ikke vet forskjell på rakfisk og surströmning? Jeg vet forskjellen på det jo. Anonymkode: 816bf...264 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå