M35+ Skrevet 2. mars #1 Del Skrevet 2. mars Har noen prøvd disse frosne ferdig rensede blåskjellene i frysedisken? Altså uten skjellene. Er de ok i smak og konsistens? Hva brukte du dem til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars #2 Del Skrevet 2. mars Jeg prøvde dem en gang, og syntes de var litt like de hermetiske. Det var ikke så mye smak i de jeg kjøpte. Funket greit i fiskesuppe, men kan ikke sammenlignes med å dampe ferske blåskjell. Anonymkode: 7a90d...2d0 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Haldrup Skrevet 4. mars #3 Del Skrevet 4. mars Blåskjell har en veldig fin og udefinert smak av saltvann og er litt det samme som med scampi.... De smaker av det man tilbereder de med... De skjellene du finner på frys uten skall, er antakelig bare dampet i sjøvann/saltvann og smaker deretter.... Men om de bare skal være fyll i en fiskesuppe, da kommer ingen til å kjenne nevneverdig forskjell på de.... Er tross alt suppa som har makten smaksmessig...! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå