Gå til innhold

Er frosne rensede blåskjell ok?


M35+

Anbefalte innlegg

Har noen prøvd disse frosne ferdig rensede blåskjellene i frysedisken? Altså uten skjellene. Er de ok i smak og konsistens? Hva brukte du dem til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg prøvde dem en gang, og syntes de var litt like de hermetiske. Det var ikke så mye smak i de jeg kjøpte. Funket greit i fiskesuppe, men kan ikke sammenlignes med å dampe ferske blåskjell.

Anonymkode: 7a90d...2d0

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blåskjell har en veldig fin og udefinert smak av saltvann og er litt det samme som med scampi.... De smaker av det man tilbereder de med...

De skjellene du finner på frys uten skall, er antakelig bare dampet i sjøvann/saltvann og smaker deretter....

Men om de bare skal være fyll i en fiskesuppe, da kommer ingen til å kjenne nevneverdig forskjell på de.... Er tross alt suppa som har makten smaksmessig...! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...