AnonymBruker Skrevet 2. mars #1 Skrevet 2. mars Skal servere til gjester. Bør bollene være helt avkjølte eller tåler kremen å bli puttet i lunkne boller? Anonymkode: 0dec0...eec
AnonymBruker Skrevet 2. mars #3 Skrevet 2. mars Ok, det var det jeg fryktet. Får vente til de er helt kalde da. Takk for svar! 😊 Anonymkode: 0dec0...eec
AnonymBruker Skrevet 2. mars #4 Skrevet 2. mars AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Skal servere til gjester. Bør bollene være helt avkjølte eller tåler kremen å bli puttet i lunkne boller? Anonymkode: 0dec0...eec Du serverer lunkne boller, pent kappet i to. Og så serverer du en skål med lett søtet krem. Og en skål (eller flere, med ulike typer, for all del) med syltetøy. Uavhengig av om bollene er kalde, lunkne eller varme blir de «gøggete» etter 5-10 minutter ferdig montert med krem i. Det er ikke normalt å servere dem ferdig sammensatt. (Ja, jeg vet godt at enkelte bakeri og kafeer av dårlig renommé monterer fastelavnsboller og oppbevarer dem. Det er ikke steder jeg kjøper mat, for det er rent slurv) Anonymkode: f15a5...6b9 3
AnonymBruker Skrevet 3. mars #5 Skrevet 3. mars AnonymBruker skrev (21 timer siden): Du serverer lunkne boller, pent kappet i to. Og så serverer du en skål med lett søtet krem. Og en skål (eller flere, med ulike typer, for all del) med syltetøy. Uavhengig av om bollene er kalde, lunkne eller varme blir de «gøggete» etter 5-10 minutter ferdig montert med krem i. Det er ikke normalt å servere dem ferdig sammensatt. (Ja, jeg vet godt at enkelte bakeri og kafeer av dårlig renommé monterer fastelavnsboller og oppbevarer dem. Det er ikke steder jeg kjøper mat, for det er rent slurv) Anonymkode: f15a5...6b9 Veldig enig! Og da kan folk selv bestemme mengde krem og syltetøy. Anonymkode: 83f12...ad7 2
AnonymBruker Skrevet 3. mars #6 Skrevet 3. mars Bollene bør være helt avkjølt, ellers så kan kremen begynne å renne. Anonymkode: be40a...7e1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå