AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #1 Del Skrevet 6 timer siden Har lyst til å prøve å lage selv, gjorde det for noen år siden men syns det var langt ifra like godt som butikkjøpt. Sausen jeg bruker er den fra Idun, med tomat på lokket. Har prøvd med bare tomatpurè og hakkede tomater, syns ikke det blir noe særlig heller. Liker at sausen er stram med mye smak. Anonymkode: 4ab64...34e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blod Skrevet 5 timer siden #2 Del Skrevet 5 timer siden Vil anbefale deg å prøve en ny oppskrift helt til du finner en du liker. Hvilke krydder brukte du sist? Hvis du synes sausen du lagde var smakløs vil det gjøre stor forskjell om du får til å krydre den skikkelig 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3 timer siden #3 Del Skrevet 3 timer siden Jeg lager ikke pizzafyll, men jeg koker egen saus av tomater, hermetiske eller ferske, som jeg tilsetter diverse krydder og lar koke lenge. Har saus på pizzabunnen, så revet ost og til slutt kjøtt, pepperoni, bacon, reker, blåskjell, blekksprut, sopp, oliven, paprika, løk, tomat - ikke alt på en gang, men det som frister der og da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå