Gå til innhold

Hva kan jeg lage av godt uten sukker/kunstig søtning?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Men greit med naturlig innhold av sukker i form av honning, lønnesirup eller dadler som er det jeg har som er søtt.

Har vel alle basis-tørrvarer tilgjengelig, samt melk, fløte, smør, olje, egg, CC.  
Étt eple av frukt, frossen: ananas, blåbær, bringebær.

Noen tips som ikke er for avansert? 

Anonymkode: cf016...f92

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du f.eks har nøtter og havregryn kan du fint lage en raw cake ut av det du lister opp. Dadler + nøtter er en god start da.

  • Liker 1
Skrevet

Dadler med peanøttsmør inni, med litt flaksalt på toppen er enkelt og veldig godt :jepp:

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Om du har banan, kan du bruke det som søtningsmiddel i vafler, pannekake etc (og som eggerstatning, da det er bindende). Banan kan brukes som søtningsmiddel i mye forskjellig bakst.

Banankake er jo også veldig godt.

Anonymkode: 13bf6...bf9

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Om du har banan, kan du bruke det som søtningsmiddel i vafler, pannekake etc (og som eggerstatning, da det er bindende). Banan kan brukes som søtningsmiddel i mye forskjellig bakst.

Banankake er jo også veldig godt.

Anonymkode: 13bf6...bf9

Lager gjerne noe lignende, men har ikke bananer nå.

Anonymkode: cf016...f92

Skrevet

Cottage cheese med fryste bær og en dasj honning eller lønnesirup. Har du nøtter kan du hakke det på toppen. Du kan også ha CC med oppkuttet eple med kanel på. Da er det også godt med bær og/eller honning/lønnesirup. 🙂 Veldig enkelt, men funker. 
 

  • Liker 1
Skrevet

Proteinpannekaker/vafler, eller mer grove av det samme med fryste bær/ananas på toppen og lønnesirup. 

Har du noe nøttesmør kan du fylle dadler med det og ta litt nykvernet salt på toppen og fryse i en boks. De er nydelige rett fra fryseren. 
 

 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet


Lag karamell av dadler og del eple i båter som du drypper i karamellen.

10-12 store dadler
2-4 ss kokende vann
0,5 ts havsalt

Finn frem en blenderboks eller en kjøkkenmaskin med kuttekniver. Ta stenene ut av dadlene, og ha dadlene oppi blenderboksen. Kjør til de begynner å bli en jevn masse, du må helt sikkert skrape ned sidene flere ganger underveis. Spe med kokende vann for å få kjørt alt sammen, og for å justere konsistensen på karamellen, så den passer akkurat din smak. Rør inn en klype havsalt til slutt, eller litt mer, om du vil ha salt karamell.

Anonymkode: 95707...8ff

AnonymBruker
Skrevet

Ser at du ikke har banan akkurat nå, men til en annen gang: 1 banan og en ss kakaopulver. Mos bananen for hånd, så konsistensen blir litt klumpete og bland inn kakaopulveret. Smaker som sjokolademousse. 

Anonymkode: 854bd...8af

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...