Leanne Skrevet 9. mars 2006 #1 Skrevet 9. mars 2006 Jeg fikk så lyst til å lage pai til middag i dag... vanligvis lager jeg deigen fra bunnen av, men da må den jo ligge i kjøleskapet en time, stekes et kvarter så fylles for å stekes 45min - 1 time... Dette har jeg ikke tid til idag! Vet at mamma pleier å bruke noe som heter butterdeig (tror jeg...) hvordan fungerer dette, har den like lang steketid? Er litt grønn her gitt......
Gjest gjesta Skrevet 9. mars 2006 #2 Skrevet 9. mars 2006 Jeg pleier å bruke butterdeig, dytter den bare utover som med vanlig paideig. Stikker den med gaffel, og steker jeg den til den er gyllen, ca 15 min kanskje?
agbre Skrevet 11. mars 2006 #3 Skrevet 11. mars 2006 Jeg er så lat at jeg kjøper Maizena ferdig paideig. Finnes i gule esker. Da er det bare å blande med vann og trykke ut i formen. Kjempegod og ikke minst enkel
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå