Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg fikk så lyst til å lage pai til middag i dag... vanligvis lager jeg deigen fra bunnen av, men da må den jo ligge i kjøleskapet en time, stekes et kvarter så fylles for å stekes 45min - 1 time...

Dette har jeg ikke tid til idag!

Vet at mamma pleier å bruke noe som heter butterdeig (tror jeg...)

hvordan fungerer dette, har den like lang steketid?

Er litt grønn her gitt......

Videoannonse
Annonse
Gjest gjesta
Skrevet

Jeg pleier å bruke butterdeig, dytter den bare utover som med vanlig paideig. Stikker den med gaffel, og steker jeg den til den er gyllen, ca 15 min kanskje?

Skrevet

Jeg er så lat at jeg kjøper Maizena ferdig paideig. Finnes i gule esker. Da er det bare å blande med vann og trykke ut i formen. Kjempegod og ikke minst enkel :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...