AnonymBruker Skrevet 25. februar #21 Del Skrevet 25. februar Jeg har alltid hatt lyst til å smake på «President» smøret fra frankriket. Men 69kr for 250g er litt dyrt 😅 Av smør er jeg glad i Setersmør, men pga. saltmengden er nok ikke det det sunneste. Ellers blir det fort Tine Ekte Meierismør. Ser flere nevne Røros, men den rømmen den lager noe spesiell smak. Kviteseid smør føler jeg får veldig fort oksidert smak. Anonymkode: db7d3...1e8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #22 Del Skrevet 25. februar Tine Meierismør er det jeg helst bruker. I tillegg til olivenolje. Anonymkode: ce3da...a65 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sb88 Skrevet 25. februar #23 Del Skrevet 25. februar (endret) Tine Meierismør til vanlig bruk syns Kviteseid forandrer smak så fort. Ellers er hjemmelaget smør kjempe godt Endret 25. februar av Sb88 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #24 Del Skrevet 25. februar Maskinfører skrev (13 minutter siden): Ja jeg trodde faktisk det var smør jeg siden vi bruker det på brødskiva og margarin i panna 🙁 Hvem bruker smør på skiva og margarin i panna? Jeg steker med smør Anonymkode: fcbfa...c9a 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 25. februar #25 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Jeg har alltid hatt lyst til å smake på «President» smøret fra frankriket. Men 69kr for 250g er litt dyrt 😅 Av smør er jeg glad i Setersmør, men pga. saltmengden er nok ikke det det sunneste. Ellers blir det fort Tine Ekte Meierismør. Ser flere nevne Røros, men den rømmen den lager noe spesiell smak. Kviteseid smør føler jeg får veldig fort oksidert smak. Anonymkode: db7d3...1e8 Det er nydelig, spesielt det som er tilsatt havsalt. Dét, fersk baguette, og noen røslige skiver brie - å herreverden så godt! Troner høyt oppe på lista mi over livets enkle gleder 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 25. februar #26 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Hvem bruker smør på skiva og margarin i panna? Jeg steker med smør Anonymkode: fcbfa...c9a Jeg lærte av pappa og bruke Melange i stekepanna og Soft Flora på brødskiva ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 25. februar #27 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (14 minutter siden): På folkemunne så kaller folk det for smør, så fullt forståelig. Men det er altså kun smør laget på meieriprodukt(melk, rømme) som faktisk er smør, resten er margarin som er basert på planteoljer. Anonymkode: e4b99...487 Ja de gjør det smør laget på meieriprodukter er smør og margarin på planteoljer da lærte man noe nytt i dag også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #28 Del Skrevet 25. februar Maskinfører skrev (9 minutter siden): Jeg lærte av pappa og bruke Melange i stekepanna og Soft Flora på brødskiva ? Du tror det er en regel? Melange er forøvrig også maragarin Anonymkode: fcbfa...c9a 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #29 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (3 timer siden): Kostholdsekspertisen på Kvinneguiden har mange morsomme påstander. Utrolig hvor lettpåvirkelige folk kan være for all slags trender... Anonymkode: 54274...6b8 Du er kanskje en av dem som fortsatt tror at margarin/lettmargarin , som er ultraprosessert, laget av herdede planteoljer, full av omega -6, og tilsatt farge og aroma, er sunnest? Anonymkode: 0fe3a...dcd 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #30 Del Skrevet 25. februar Hunter7 skrev (14 minutter siden): Det er nydelig, spesielt det som er tilsatt havsalt. Dét, fersk baguette, og noen røslige skiver brie - å herreverden så godt! Troner høyt oppe på lista mi over livets enkle gleder Tiltredes:) Ellers er det veldig digg med hjemmelaget smør, røros, og kerrygold sitt smør når man er utenlands. Nekter å kjøpe bremykt eller margarin sjøl, men folk har heldigvis fritt leide- smør er det derimot ikke! Anonymkode: 9baa3...79a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 25. februar #31 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (37 minutter siden): Du tror det er en regel? Melange er forøvrig også maragarin Anonymkode: fcbfa...c9a Ja jeg gjør dessverre det i heimkunnskapen lærte vi og bruke margarin til steking Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #32 Del Skrevet 25. februar Maskinfører skrev (27 minutter siden): Ja jeg gjør dessverre det i heimkunnskapen lærte vi og bruke margarin til steking Man gjør akkurat hva man vil, og bruker hvilket merke man vil. Lov å tenke selv. Begge du nevner er uansett margarin Anonymkode: fcbfa...c9a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåttvann Skrevet 25. februar #33 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (1 time siden): Du er kanskje en av dem som fortsatt tror at margarin/lettmargarin , som er ultraprosessert, laget av herdede planteoljer, full av omega -6, og tilsatt farge og aroma, er sunnest? Anonymkode: 0fe3a...dcd De som mener at folk som spiser ren mat er hjernevaska burde skaffe seg et speil. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar #34 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (5 timer siden): Kostholdsekspertisen på Kvinneguiden har mange morsomme påstander. Utrolig hvor lettpåvirkelige folk kan være for all slags trender... Anonymkode: 54274...6b8 Jeg har master i matvitenskap, hva har du? Anonymkode: f1485...70c 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rufs Skrevet 25. februar #35 Del Skrevet 25. februar Røros. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rufs Skrevet 25. februar #36 Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (3 timer siden): Jeg har alltid hatt lyst til å smake på «President» smøret fra frankriket. Men 69kr for 250g er litt dyrt 😅 Av smør er jeg glad i Setersmør, men pga. saltmengden er nok ikke det det sunneste. Ellers blir det fort Tine Ekte Meierismør. Ser flere nevne Røros, men den rømmen den lager noe spesiell smak. Kviteseid smør føler jeg får veldig fort oksidert smak. Anonymkode: db7d3...1e8 Åh jeg glemte President! Helt klart best ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hareena Skrevet 25. februar #37 Del Skrevet 25. februar Det franske presidentsmøret er jo godt, men det er helt uaktuelt for meg å kjøpe importsmør når vi har så mye godt norsk smør. Min favoritt: 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå