AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #1 Del Skrevet 5 timer siden Jeg har tenkt å lage Sara Bernard i helgen, men med et ekstra lag med gelé inni. Spørsmålet er om man kan helle smeltet sjokolade over et (avkjølt) gelelokk? det blir altså mandelbunn, marengs, gelé og sjokolade oppå hverandre. Noen som har prøvd eller kommer hele gelen til å smelte? Anonymkode: 51894...f3e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #2 Del Skrevet 4 timer siden Ja dette har jeg prøvd mange ganger, det går hvis kaken med gele har vært i kjøleskapet en god stund så den er veldig kald, og sjokoladen er så avkjølt som den kan være dette går bra Anonymkode: b1632...376 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #3 Del Skrevet 4 timer siden God ide forresten, hørtes godt ut! Anonymkode: b1632...376 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #4 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Ja dette har jeg prøvd mange ganger, det går hvis kaken med gele har vært i kjøleskapet en god stund så den er veldig kald, og sjokoladen er så avkjølt som den kan være dette går bra Anonymkode: b1632...376 Takker! Når jeg tenker meg om, så kunne jeg jo også lagt geleen oppå mandel bunnen også marengs over, den er jo ikke varm. Mange muligheter 🤣 Men godt å høre at du har gjort det før og at det i teorien lar seg gjennomføre. Anonymkode: 51894...f3e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #5 Del Skrevet 4 timer siden Men du, hvis du ikke har tenkt på det, kan du blande den geelen med mindre vann, jeg bruker bare 2,5 dl til gele som skal være lokk eller i kaker, da får den mye mer gelesmak Anonymkode: b1632...376 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solsolsol Skrevet 4 timer siden #6 Del Skrevet 4 timer siden Jeg synes ikke det høres ut som en god ide. Er veldig vanskelig å få gele og sjokolade til å ha akkurat passe temperatur så sjokoladen ikke bare sklir av. Ville i alle fall prøvd på noe mindre først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #7 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Men du, hvis du ikke har tenkt på det, kan du blande den geelen med mindre vann, jeg bruker bare 2,5 dl til gele som skal være lokk eller i kaker, da får den mye mer gelesmak Anonymkode: b1632...376 Takk for tipset! Jeg har aldri lagd gelé eller gelelokk før, så godt å vite! Anonymkode: 51894...f3e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #8 Del Skrevet 4 timer siden Frys ned kakene før du heller sjokolade over. Da stivner sjokoladen umiddelbart. Anonymkode: fdbba...350 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irak Skrevet 4 timer siden #9 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Frys ned kakene før du heller sjokolade over. Da stivner sjokoladen umiddelbart. Anonymkode: fdbba...350 Det var et veldig godt tips 👏👏👏👏 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #10 Del Skrevet 4 timer siden solsolsol skrev (9 minutter siden): Jeg synes ikke det høres ut som en god ide. Er veldig vanskelig å få gele og sjokolade til å ha akkurat passe temperatur så sjokoladen ikke bare sklir av. Ville i alle fall prøvd på noe mindre først. Det er egentlig ikke så vanskelig. Anonymkode: b1632...376 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå