AnonymBruker Skrevet 24. februar #1 Skrevet 24. februar Jeg har tenkt å lage Sara Bernard i helgen, men med et ekstra lag med gelé inni. Spørsmålet er om man kan helle smeltet sjokolade over et (avkjølt) gelelokk? det blir altså mandelbunn, marengs, gelé og sjokolade oppå hverandre. Noen som har prøvd eller kommer hele gelen til å smelte? Anonymkode: 51894...f3e
AnonymBruker Skrevet 24. februar #2 Skrevet 24. februar Ja dette har jeg prøvd mange ganger, det går hvis kaken med gele har vært i kjøleskapet en god stund så den er veldig kald, og sjokoladen er så avkjølt som den kan være dette går bra Anonymkode: b1632...376 1
AnonymBruker Skrevet 24. februar #3 Skrevet 24. februar God ide forresten, hørtes godt ut! Anonymkode: b1632...376
AnonymBruker Skrevet 24. februar #4 Skrevet 24. februar AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Ja dette har jeg prøvd mange ganger, det går hvis kaken med gele har vært i kjøleskapet en god stund så den er veldig kald, og sjokoladen er så avkjølt som den kan være dette går bra Anonymkode: b1632...376 Takker! Når jeg tenker meg om, så kunne jeg jo også lagt geleen oppå mandel bunnen også marengs over, den er jo ikke varm. Mange muligheter 🤣 Men godt å høre at du har gjort det før og at det i teorien lar seg gjennomføre. Anonymkode: 51894...f3e 1
AnonymBruker Skrevet 24. februar #5 Skrevet 24. februar Men du, hvis du ikke har tenkt på det, kan du blande den geelen med mindre vann, jeg bruker bare 2,5 dl til gele som skal være lokk eller i kaker, da får den mye mer gelesmak Anonymkode: b1632...376 1
solsolsol Skrevet 24. februar #6 Skrevet 24. februar Jeg synes ikke det høres ut som en god ide. Er veldig vanskelig å få gele og sjokolade til å ha akkurat passe temperatur så sjokoladen ikke bare sklir av. Ville i alle fall prøvd på noe mindre først.
AnonymBruker Skrevet 24. februar #7 Skrevet 24. februar AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Men du, hvis du ikke har tenkt på det, kan du blande den geelen med mindre vann, jeg bruker bare 2,5 dl til gele som skal være lokk eller i kaker, da får den mye mer gelesmak Anonymkode: b1632...376 Takk for tipset! Jeg har aldri lagd gelé eller gelelokk før, så godt å vite! Anonymkode: 51894...f3e
AnonymBruker Skrevet 24. februar #8 Skrevet 24. februar Frys ned kakene før du heller sjokolade over. Da stivner sjokoladen umiddelbart. Anonymkode: fdbba...350
Irak Skrevet 24. februar #9 Skrevet 24. februar AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Frys ned kakene før du heller sjokolade over. Da stivner sjokoladen umiddelbart. Anonymkode: fdbba...350 Det var et veldig godt tips 👏👏👏👏
AnonymBruker Skrevet 24. februar #10 Skrevet 24. februar solsolsol skrev (9 minutter siden): Jeg synes ikke det høres ut som en god ide. Er veldig vanskelig å få gele og sjokolade til å ha akkurat passe temperatur så sjokoladen ikke bare sklir av. Ville i alle fall prøvd på noe mindre først. Det er egentlig ikke så vanskelig. Anonymkode: b1632...376
Brunhilde Skrevet 25. februar #11 Skrevet 25. februar Skal det være marengs i Sarah Bernard? Jeg trodde det skulle være sjokoladekrem, men for all del, jeg kan ta feil. Uansett så tror jeg at jeg ville bytte om på rekkefølgen og legge et lag gele på nøttebunnen før du har krem og så sjokolade. Vil tro smaken du er ute etter blir den samme? (Kan du lenke til oppskriften du bruker?)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå