AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #1 Del Skrevet 9 timer siden Jeg spiser som regel 3 knekkebrød med brunost, av og til bare 2. Er godt voksen mann. Anonymkode: 76f1f...e70 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #2 Del Skrevet 8 timer siden Det varierer mye... Denne uka har det blitt; rester av lasagne. Salatbar på jobb. To egg med avokado og grønnsaker. Foccachia på godt brød. Rett i koppen soppsuppe. Godt voksen kvinne. Anonymkode: 10002...73f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #3 Del Skrevet 8 timer siden Stortt sett noe proteinrikt Klassisk: kyllingsalat, egg/kalkun smørbrød Anonymkode: 3aafa...9b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hareena Skrevet 8 timer siden #4 Del Skrevet 8 timer siden Full «middag», dvs varm lunsj, en fjerdedel av tallerken er varmrett og tre fjerdedeler grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #5 Del Skrevet 8 timer siden Spiser to Synnøve Finden grove knekkebrød og en Rett i koppen suppe. Anonymkode: ab4fe...c4c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7 timer siden #6 Del Skrevet 7 timer siden Matpakken består som regel av 1-2 polarbrød med pålegg. Skulle gjerne hatt salat, middagsrester osv, men har ikke tilgang til kjøleskap, og salat som har ligget i veska i over 5 timer frister lite (begynner på jobb 8, har sjelden tid til lunsj før 13). Anonymkode: 13a64...a6b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7 timer siden #7 Del Skrevet 7 timer siden To proteinrundstykker med gulost og skinke (pluss agurk/tomat/paprika), og en frukt. Anonymkode: d5be7...7bf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7 timer siden #8 Del Skrevet 7 timer siden AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Matpakken består som regel av 1-2 polarbrød med pålegg. Skulle gjerne hatt salat, middagsrester osv, men har ikke tilgang til kjøleskap, og salat som har ligget i veska i over 5 timer frister lite (begynner på jobb 8, har sjelden tid til lunsj før 13). Anonymkode: 13a64...a6b Det holder seg fint. Jeg tar også med middagsrester, også kylling og fisk. Bruker separate beholdere om det er mat som raskt faller sammen om det blir blandet. Som crispysalat, det er bare å legge det fuktig i en ziplockpose, og så blande i salaten når du skal spise. Forstår at enkelte er litt forsiktige når det gjelder ting som kylling. Men finnes mye annet godt man kan lage. (og samtidig er det jo et poeng at nordmenn gjerne legger skinke i alle varianter, også kylling, på skiva i matpakka, og føler det er trygt. Men så snart det er i en pastasalat så er det farlig 😂) Og om du er bekymra er det jo bare å hive et lite kjøleelement sammen med maten. Anonymkode: 10002...73f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #9 Del Skrevet 6 timer siden Spiser salat til lunsj hver dag. Anonymkode: b6074...e64 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #10 Del Skrevet 6 timer siden Spiser aldri lunsj (men noe sen frokost, middag og kvelds). Anonymkode: 8efd7...fc4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #11 Del Skrevet 4 timer siden Som regel 2 skiver grovbrød med lettsyltetøy Anonymkode: a7b30...574 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12 minutter siden #12 Del Skrevet 12 minutter siden Spiser det samme til lunsj hver eneste dag: 2 rugsprø med tine kremost. Drikker vann og kaffe. kvinne, 38år, bmi 20. Anonymkode: 702a0...b3a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 minutter siden #13 Del Skrevet 9 minutter siden Frokost og lunsj i ett. Nesten det samme hver dag, havregrøt med sukrin gold, frosne ananasbiter, blåbær eller banan. Anonymkode: bd283...05c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå