Gå til innhold

Hva/hvor mye spiser du til lunsj utenom helgen?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg spiser som regel 3 knekkebrød med brunost, av og til bare 2.  Er godt voksen mann.

Anonymkode: 76f1f...e70

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Det varierer mye... 

Denne uka har det blitt; rester av lasagne. Salatbar på jobb. To egg med avokado og grønnsaker. Foccachia på godt brød. Rett i koppen soppsuppe. 

Godt voksen kvinne. 

Anonymkode: 10002...73f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Stortt sett noe proteinrikt 

 

Klassisk: kyllingsalat, egg/kalkun smørbrød

Anonymkode: 3aafa...9b6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Full «middag», dvs varm lunsj, en fjerdedel av tallerken er varmrett og tre fjerdedeler grønnsaker. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spiser to Synnøve Finden grove knekkebrød og en Rett i koppen suppe. 

Anonymkode: ab4fe...c4c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Matpakken består som regel av 1-2 polarbrød med pålegg.

Skulle gjerne hatt salat, middagsrester osv, men har ikke tilgang til kjøleskap, og salat som har ligget i veska i over 5 timer frister lite (begynner på jobb 8, har sjelden tid til lunsj før 13).

Anonymkode: 13a64...a6b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

To proteinrundstykker med gulost og skinke (pluss agurk/tomat/paprika), og en frukt. 

Anonymkode: d5be7...7bf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (16 minutter siden):

Matpakken består som regel av 1-2 polarbrød med pålegg.

Skulle gjerne hatt salat, middagsrester osv, men har ikke tilgang til kjøleskap, og salat som har ligget i veska i over 5 timer frister lite (begynner på jobb 8, har sjelden tid til lunsj før 13).

Anonymkode: 13a64...a6b

Det holder seg fint. Jeg tar også med middagsrester, også kylling og fisk. Bruker separate beholdere om det er mat som raskt faller sammen om det blir blandet. Som crispysalat, det er bare å legge det fuktig i en ziplockpose, og så blande i salaten når du skal spise. 

Forstår at enkelte er litt forsiktige når det gjelder ting som kylling. Men finnes mye annet godt man kan lage. (og samtidig er det jo et poeng at nordmenn gjerne legger skinke i alle varianter, også kylling, på skiva i matpakka, og føler det er trygt. Men så snart det er i en pastasalat så er det farlig 😂)

Og om du er bekymra er det jo bare å hive et lite kjøleelement sammen med maten. 

Anonymkode: 10002...73f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spiser aldri lunsj (men noe sen frokost, middag og kvelds). 

Anonymkode: 8efd7...fc4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Som regel 2 skiver grovbrød med lettsyltetøy 

Anonymkode: a7b30...574

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiser det samme til lunsj hver eneste dag: 2 rugsprø med tine kremost. Drikker vann og kaffe. 
 

kvinne, 38år, bmi 20. 

Anonymkode: 702a0...b3a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost og lunsj i ett. Nesten det samme hver dag, havregrøt med sukrin gold, frosne ananasbiter, blåbær eller banan.

Anonymkode: bd283...05c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...