Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

For noen år siden var jeg tom for pektin en gang jeg laget syltetøy, og det var likegodt alle butikkene i nærheten også. Smart som jeg er så hadde jeg ikke sjekket dette før jeg begynte. Så da tok jeg sjangsen på potetmel og håpet på det beste. Og det ble faktisk helt fint. Ingen smak, fin konsistens, mye billigere enn pektin og noe jeg alltid har i hus. Så nå bruker jeg kun potetmel når jeg lager syltetøy. Pektin sparer jeg til når jeg lager gele. Noen flere som har prøvd potetmel i syltetøy?

Skrevet

Jeg bruker maizenna. Rører ca 15 gram ut i litt vann (til ca 400 g. bær fra frysedisken). Så det i en oppskrift, og gjør det jevnlig. Blir veldig godt:)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...