AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:51 #1 Del Skrevet onsdag kl 10:51 Jeg skal servere tilslørte bondepiker til dessert i dag og hvis jeg lager den for tidlig så blir den vassen. Men kan jeg piske kremen noen timer på forhånd og sette i kjøleskapet, og lage smulene av kavringen og sette tørt på benken noen timer før? Eller blir det vassent da også? Anonymkode: f1d87...889 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 12:15 #2 Del Skrevet onsdag kl 12:15 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg skal servere tilslørte bondepiker til dessert i dag og hvis jeg lager den for tidlig så blir den vassen. Men kan jeg piske kremen noen timer på forhånd og sette i kjøleskapet, og lage smulene av kavringen og sette tørt på benken noen timer før? Eller blir det vassent da også? Anonymkode: f1d87...889 Selvfølgelig kan du det. Og det er jeg helt sikker på at du hadde klart å tenke ut selv også. Anonymkode: b2d87...7bf 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 12:50 #3 Del Skrevet onsdag kl 12:50 Jeg fikser ikke gammel krem og ville pisket rett før montering. Men ville laget kavring og eplemos på forhånd. Anonymkode: 70696...b52 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:10 #4 Del Skrevet onsdag kl 15:10 Jeg bruker kokt eplemos, og koken den ofte lenge før. Bruner gjerne brødet/smulene dagen før hvis jeg kager til mange. Monterer alt før vi setter oss til bords og spiser middag. Da har desserten satt seg passe når vi er ferdig med hovedrett. Anonymkode: 16dcb...58e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet onsdag kl 15:37 #5 Del Skrevet onsdag kl 15:37 Monterer rett før, men lag de ulike delene tidligere. Krem kan stå litt, men noen liker ikke krem som har stått, andre synes det er like godt. Helt vanlig at en bløtkake med krem blir stående og det går fint, så gjør det som er mest lettvint for deg. Jeg synes enkelte her er litt krasse. Ikke at det er noe nytt, men håper du ikke tar det til deg TS. En gang må være den første gangen en gjør noe og noen ganger godt å sjekke litt hva andre hadde gjort. Tipper dette blir veldig bra 😊 Litt hakket sjokolade er også godt til, eller litt høvlet med ostehøvel 😊 Godt uten også 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå