AnonymBruker Skrevet 18. februar #1 Skrevet 18. februar Jeg har smakt og likte panert Sei cordon Bleu. Hvor får man kjøpt dette? Hvilket merke? Jeg er sikker på at jeg er dårlig på å google, men finner bare storhusholdnings pakker på 5kg. Det er litt mye for en person, som har liten fryser Anonymkode: 61e12...03e
Haldrup Skrevet 24. februar #2 Skrevet 24. februar Har du vurdert å lage det selv? Eneste du trenger er en bit av sei eller annen hvit fisk, en skive ost og en skive skinke.... Legge et snitt i siden av fisken og åpne den som en bok, legge inn ost og skinke.... Panere i mel, egg og rasp Og deretter steke gylden i smør..... Om dette er for vanskelig, kan du jo evt. prøve å etterligne smaken i en annen rett.... Vanlig stekt fisk, ostesaus og "skinke stekt med brødrasp" En annen mulighet kunne være å lage "Lasagne" av de samme ingrediensene..... dette gir noe lignende cordon bleu, men er noe enklere... 1
AnonymBruker Skrevet 24. februar #3 Skrevet 24. februar Haldrup skrev (3 timer siden): Har du vurdert å lage det selv? Eneste du trenger er en bit av sei eller annen hvit fisk, en skive ost og en skive skinke.... Legge et snitt i siden av fisken og åpne den som en bok, legge inn ost og skinke.... Panere i mel, egg og rasp Og deretter steke gylden i smør..... Om dette er for vanskelig, kan du jo evt. prøve å etterligne smaken i en annen rett.... Vanlig stekt fisk, ostesaus og "skinke stekt med brødrasp" En annen mulighet kunne være å lage "Lasagne" av de samme ingrediensene..... dette gir noe lignende cordon bleu, men er noe enklere... Har ikke prøvd å lage den selv. Kan jeg bruke fryst seiblokk og er det vanskelig å snitte den opp for å putte ost og skinke inni? Kan den stekes i Airfryeren? Anonymkode: 61e12...03e
Haldrup Skrevet 24. februar #4 Skrevet 24. februar Ja du kan bruke fryst fisk.... Du bare skjærer inn midt på siden av fisken til du har igjen en liten del hvor begge sidene henger sammen, litt som en dørhengsel.... Legger inn ost og skinke og så lukker fisken igjen.... Nå er ost og skinke inni, eller stikker kanskje litt ut... Vend nå fisken først i hvetemel, så i egg, og sist i brød rasp... Krydre med salt og pepper Du kan gjerne steke i airfryer 😊 Lykke til 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå