Gjest Jeg tok feil Skrevet 8. mars 2006 #1 Skrevet 8. mars 2006 I dag skulle vi bl.a. ha stekt bacon til middag, men i butikken tok jeg lettsaltet sideflesk ved en feil (det ser jo helt likt ut ). Jeg forstår det slik at bacon er røkt sideflesk, så jeg antar jo det vil bli en smaksforskjell. Jeg tenker jeg kjøper ny bacon til middag i dag, men hva i all verden skal jeg lage av lettsaltet sideflesk? Noen som har gode forslag?
Gjest gaja ii Skrevet 8. mars 2006 #2 Skrevet 8. mars 2006 jeg kjenner ikke noen særlig forskjell på smaken og bruker dem om hverandre...
Brunhilde Skrevet 8. mars 2006 #3 Skrevet 8. mars 2006 Du kan bruke det i ertesuppe, eller gjøre som meg, jeg bruker lettsaltet sideflesk når jeg lager komper.
Impala Skrevet 9. mars 2006 #5 Skrevet 9. mars 2006 Jeg bruker dem til det samme jeg. Hender jeg ikke får tak i den ene eller den andre. Smaker da ikke så forskjellig. Hjemme så brukte mamma alltid lettsaltet sideflesk, kun de siste årene jeg har brukt bacon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå