Gå til innhold

Hvordan få en mer "myk/bløt" konsistens på svineribbe?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Når det gjelder juleribbe så handler det ofte om sprø svor og saftig mørt kjøtt som nesten har litt pulled pork konsistens.

Men av og til har jeg fått servert ribbe som virker å ikke være stekt i ovn, men heller virker å være kokt, dampet, trykkokt eller lignende. Ofte er svoren enten tatt bort, eller den er så blitt så myk at den kan spises. Det er litt slik som ribbe kan være om man kjøper noe fjordland eller tilsvarende produkt.

Det serveres gjerne på litt uformelle plasser med storkjøkkenpreg som på ikearestauranten, og jeg tror ikke at det er laget av saltet og tørket ribbe.

Jeg foretrekker i hovedsak "juleribbekonsistens" men ser at til enkelte ting så kan denne kokte varianten kanskje passe bedre, derfor lurer jeg på hvordan de får det slik.

Anonymkode: 4c56f...9ea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...