AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #1 Del Skrevet 3 timer siden Hver gang jeg lager chocolate chips cookies blir de omtrent som knekkebrød. Veldig sprø og helt paddeflate. Hvordan få tykke litt seige kjeks? Noen tips? Anonymkode: 97e86...489 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #2 Del Skrevet 3 timer siden Jepp! Du må lage runde kuler av grei størrelse og fryse ned minst en time før steking. Anonymkode: 2de8f...1c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mereo Skrevet 3 timer siden #3 Del Skrevet 3 timer siden Mulig du steker de for hardt? Denne oppskriften har alltid fungert for meg. Lager som regel færre, men større. https://matpaabordet.no/2022/02/11/de-aller-beste-chocolate-chip-cookies-sjokoladekjeks/ Kjennes «røra» for varm ut sett den i kjøleskapet litt. Lag runde kuler og stek. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #4 Del Skrevet 1 time siden Ts. Jeg pleier å ha dem i kjøleskap 24 timer før steking. Lager runde kuler(men kanskje litt små?) og steker. Blir omtrent som et flatbrød. Og ikke smaker de spesielt godt heller. Takk for oppskrift, men jeg synes de så litt flate ut? Anonymkode: 97e86...489 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #5 Del Skrevet 1 time siden https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/kjeks-og-smaakaker/13227/oreo-cookies?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row5_pos2&utm_medium=dre-673c8dd8b035a3176609be90 Disse blir helt nydelige selv uten at jeg har dem i fryser eller kjøleskap rett før steking. Anonymkode: de743...72a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå