Gå til innhold

Hvordan få tjukke kjeks?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hver gang jeg lager chocolate chips cookies blir de omtrent som knekkebrød. Veldig sprø og helt paddeflate. Hvordan få tykke litt seige kjeks? Noen tips?

Anonymkode: 97e86...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jepp! Du må lage runde kuler av grei størrelse og fryse ned minst en time før steking.

Anonymkode: 2de8f...1c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ts.

Jeg pleier å ha dem i kjøleskap 24 timer før steking. Lager runde kuler(men kanskje litt små?) og steker. Blir omtrent som et flatbrød. Og ikke smaker de spesielt godt heller. Takk for oppskrift, men jeg synes de så litt flate ut? 

Anonymkode: 97e86...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...