AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 12:46 #1 Del Skrevet tirsdag kl 12:46 Er det noen her som lager sitt eget kjøttpålegg? Jeg vurderer å få tak i en påleggskjærer og lage egen skinke fra skinkestek etc. Noen har erfaring og er fornøyd med en påleggskjærer? Lager dere større kvanta og fryser i porsjonspakker feks? Er det andre ting en slik kan brukes til? Takk for svar. Anonymkode: ca77d...a93 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Haldrup Skrevet onsdag kl 22:03 #2 Del Skrevet onsdag kl 22:03 En påleggsskjærer er et utmerket verktøy som kan brukes til flere ting.... Hodesaklig til å skjære tynne skiver, men funker til både, kjeks, brød, pålegg, sitrus, tomat, grønnsaker, etc... Er mange ting man kan lage "chips" av, og evt. tørke i tørke maskin.... eksempelvis: Rugbrød chips, Appelsin chips, Tomat chips. Du kan bruke den til å kutte pepperkaker til jul.... Men du klarer ikke lage skinke selv verken billigere eller bedre enn du får på butikken.... Skal du først begynne med slikt MÅ du fokusere på det som er enten for dyrt eller for dårlig kvalitet... Der du faktisk har forbedrings potensiale...! Jeg har lagd en del "rulle pålegg" og lignende av både gris, hjort og okse.... (ribberrull etc.) samt tørrsaltet bacon... Pålegg holder seg bedre i hele stykker og så skjære litt etter hvert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå