Gå til innhold

Lage eget kjøttpålegg


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er det noen her som lager sitt eget kjøttpålegg? Jeg vurderer å få tak i en påleggskjærer og lage egen skinke fra skinkestek etc. Noen har erfaring og er fornøyd med en påleggskjærer? Lager dere større kvanta og fryser i porsjonspakker feks? Er det andre ting en slik kan brukes til? 

Takk for svar. 

Anonymkode: ca77d...a93

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En påleggsskjærer er et utmerket verktøy som kan brukes til flere ting.... Hodesaklig til å skjære tynne skiver, men funker til både, kjeks, brød, pålegg, sitrus, tomat, grønnsaker, etc... 

Er mange ting man kan lage "chips" av, og evt. tørke i tørke maskin.... eksempelvis:  Rugbrød chips, Appelsin chips, Tomat chips.

Du kan bruke den til å kutte pepperkaker til jul....

 

Men du klarer ikke lage skinke selv verken billigere eller bedre enn du får på butikken.... Skal du først begynne med slikt MÅ du fokusere på det som er enten for dyrt eller for dårlig kvalitet... Der du faktisk har forbedrings potensiale...! 

Jeg har lagd en del "rulle pålegg" og lignende av både gris, hjort og okse.... (ribberrull etc.) samt tørrsaltet bacon... 

Pålegg holder seg bedre i hele stykker og så skjære litt etter hvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...