Rødstrupa Skrevet 5 timer siden #1 Del Skrevet 5 timer siden Wenche Andersen er en flink kokk og matlager. Men reagerer på at hun i dag på TV 2 eltet brøddeig med ring på fingeren. Det er mange av oss som reagerer på det, sikkert Mattilsynet også skulle jeg tro? Hun er så dreven i gamet så det burde være en selvfølge spør du meg, av med ringer når man lager/tilbereder mat. Det samme gjelder for lange negler, det hører heller ikke sammen med matlaging, ferdig snakket. 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #2 Del Skrevet 5 timer siden Og ellers har vi det bra? Anonymkode: 11e09...28c 7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #3 Del Skrevet 5 timer siden æææsj Anonymkode: ec841...884 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #4 Del Skrevet 5 timer siden Herregud,alt folk henger seg opp i! Anonymkode: dd5c3...6f7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #5 Del Skrevet 5 timer siden Javel. Brødet blir vel godt stekt etterpå vil jeg tippe? Anonymkode: 6ad01...1ae 10 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #6 Del Skrevet 5 timer siden Men altså, brødet skal jo stekes på høy temperatur i ovn? Anonymkode: c4bea...6b3 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #7 Del Skrevet 5 timer siden Litt bakterier er bare sunt 😉 Anonymkode: f850e...d31 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NinaLisa Skrevet 5 timer siden #8 Del Skrevet 5 timer siden Jeg vil tro at Wenche har rene hender å brødet skal tross alt i ovnen før det spises. Når det er sagt burde kanskje en tv- kokk gå foran med et godt eksempel å fjerne ringer før matlaging. Dette er sikkert bare en ren forglemmelse fra hennes side. 6 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #9 Del Skrevet 4 timer siden NinaLisa skrev (32 minutter siden): Jeg vil tro at Wenche har rene hender å brødet skal tross alt i ovnen før det spises. Når det er sagt burde kanskje en tv- kokk gå foran med et godt eksempel å fjerne ringer før matlaging. Dette er sikkert bare en ren forglemmelse fra hennes side. Det blir aldri rent under ringen uansett hvor mye du vasker hender. Skikkelig uting å lage mat/bake med smykker. Æsj. Anonymkode: 526eb...a26 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #10 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Det blir aldri rent under ringen uansett hvor mye du vasker hender. Skikkelig uting å lage mat/bake med smykker. Æsj. Anonymkode: 526eb...a26 Det er ikke noe magisk som skjer under en ring som gjør at det aldri blir rent der. Man tar av ringen når man vasker hendene og man vasker også ringen. Da er det selvfølgelig rent (en stund...). Anonymkode: 0babc...747 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 4 timer siden #11 Del Skrevet 4 timer siden Tråden handler om en offentlig kjent person, og flyttes fra Kropp og helse til Rampelyset. Perelandra, mod Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elskersommer Skrevet 3 timer siden #12 Del Skrevet 3 timer siden Rødstrupa skrev (1 time siden): Wenche Andersen er en flink kokk og matlager. Men reagerer på at hun i dag på TV 2 eltet brøddeig med ring på fingeren. Det er mange av oss som reagerer på det, sikkert Mattilsynet også skulle jeg tro? Hun er så dreven i gamet så det burde være en selvfølge spør du meg, av med ringer når man lager/tilbereder mat. Det samme gjelder for lange negler, det hører heller ikke sammen med matlaging, ferdig snakket. Nei nå må du gi deg.. her er det snakk om matvarer som blir stekt på høy varme. Du tenker att ingen bakere i ett bakeri bruker ring på fingeren når de baker? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thjelp Skrevet 3 timer siden #13 Del Skrevet 3 timer siden Jeg jobbet tidligere som kokk, og vi har lov til å ha på glatt giftering mens vi er på jobb. Flesteparten tar den nok av, men vi har altså helt lov til det, av Mattilsynet til og med… Dessuten, hvor mange bakterier tror du overlever steke temperaturen og tiden? 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blåbærpai Skrevet 3 timer siden #14 Del Skrevet 3 timer siden Jeg får ikke av meg gifteringen, det er ganske vanlig, så hadde ikke reagert på det. Tar av meg alle andre ringer når jeg baker. Men den er stuck.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 3 timer siden #15 Del Skrevet 3 timer siden Så fint at du ikke skal spise brødet, da. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå