AnonymBruker Skrevet 12. februar #21 Del Skrevet 12. februar Kenwood major Anonymkode: 14ffb...ae6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar #22 Del Skrevet 12. februar AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Kenwood major Anonymkode: 14ffb...ae6 Skal se på den 👍 Anonymkode: 11c70...c92 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irak Skrevet 12. februar #23 Del Skrevet 12. februar AnonymBruker skrev (På 9.2.2025 den 19.34): Til deiger, helt klart Ankarsrum. Den takler store gjær deiger, står stødig på benken og er enkel å bruke, men man må sette seg inn i hvordan den skal brukes. Man får også kjøpt en drøss med ekstra utstyr til den. Selv har jeg denne fargen å elsker den ♥️ Anonymkode: 5a0c3...0d6 Signerer på denne 🥳🥳🥳 Den er fantastisk 😍 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vestlig Skrevet 12. februar #24 Del Skrevet 12. februar Til gjærdeiger anbefales ofte ankarsum som kneppet bedre enn Kenwood sine maskiner. Kenwood er og veldig god på gjærdeig, men litt mer allround, og om du baker mer kaker enn boller er den muligens et bedre valg. Vi har hatt 12-13 år med Kenwood major og vært veldig fornøyd (K-spaden er veldig fin), men den beveger seg en del når den elter tunge deiger, og vår fikk seg dessverre to turer i gulvet. Ene gangen gikk den av kjøkkenbenken selv, og andre gangen klarte jeg miste den når jeg løftet den ut av skapet. Den hanglet mer og mer og til slutt måtte jeg bytte girhus. Fungerte greit etterpå men ble aldri den samme. Kjøpte Wilfa Probaker for et drøyt år siden. Fikk et bra tilbud, men det er fremdeles dyr sammenlignet med det du slipper unna med for en Kenwood (ofte gode tilbud). Er veldig fornøyd med probaker. Både bolle og visp/krok roterer noe som gjør at den jobber veldig fint, spesielt ved elting av deig. Var skeptisk til motorstyrken siden den har en del lavere effekt (800w?) enn Kenwooden vi hadde på 1500W, men pga den roterende bollen så er dette ikke et problem, den jobber lettere med tunge deiger enn Kenwooden gjorde. Wilfaen står også samme sted etter 20 min elting og ikke 50cm bortover kjøkkenbenken. Du får også kjøpt adapter for å koble Kenwood-utstyr på Wilfa. Jeg baker mest pizzadeig/rundstykker, men har brukt både visper og den k-spade-aktige saken og begge er veldig fine. Har ikke savnet Kenwooden et sekund. Om du leser i pizzaforum (de er opptatt av å elte tunge deiger lenge) så vil du se at pro baker går igjen som en anbefaling der (for de som ikke tar den helt ut og går for en proff spiralmikser). I sum: Har du lyst og råd, gå for Wilfa. Tenker du mer budsjett, og baker litt forskjellig så vent på et knalltilbud på Kenwood. Baker du kun gjærbakst så vurder en Ankarsum. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar #25 Del Skrevet 12. februar Jeg har både Ankarsum og Kenwood XL. Men kommer nok til å gi bort Ankarsum om anledningen byr seg. Men har som noen påpekt et mer allaround behov. Når det gjelder brød lager jeg mest eltefritt. Ellers når det kommer til brød går det mest i mindre krevende deiger, foccachia, burgere, nan-brød, pinza, og mye mer. Lager også pølser, fiskekaker og annen kvernet mat. Pasta. Mange sauser og curryer. Appelsinjuice. Peanøttsmør. Og mye annet. Da synes jeg XL er veldig ok. Anonymkode: 91c01...8cd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 17:52 #26 Del Skrevet mandag kl 17:52 Da blir det Ankarsum da den skulle være veldig bra. Og i tillegg er den også litt penere å se på en Wilfa probaker. Anonymkode: 11c70...c92 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet mandag kl 19:19 #27 Del Skrevet mandag kl 19:19 AnonymBruker skrev (1 time siden): Da blir det Ankarsum da den skulle være veldig bra. Og i tillegg er den også litt penere å se på en Wilfa probaker. Anonymkode: 11c70...c92 Håper du blir godt fornøyd 😊 Er en veldig god maskin, som du kan ha i maaange år fremover 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 20:33 #28 Del Skrevet mandag kl 20:33 Daisy-love skrev (1 time siden): Håper du blir godt fornøyd 😊 Er en veldig god maskin, som du kan ha i maaange år fremover 😊 Det er jeg sikker på at jeg blir 🙂 Så bra at den holder så lenge 🙂 Anonymkode: 11c70...c92 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spinnvilla Skrevet mandag kl 20:45 #29 Del Skrevet mandag kl 20:45 Her har vi Assistent som Ankarsum heter nå. Stålbollen er vel på 7 liter, og vi får fem brød i 1,5l form. Hos oss brukes den primært til gjærdeig, evt. kvern. Vi har slitt ut en (fikk oljelekkasje, som vi ikke fanget opp), den vi har nå - 25+ år. Til kakebaking brukes K-Mix 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alice123 Skrevet mandag kl 20:53 #30 Del Skrevet mandag kl 20:53 (endret) Jeg kjøpte en Kenwood Major for litt over 10 år siden og er veldig fornøyd. Har en del tilleggutsstyr jeg har kjøpt i ettertid og er fornøyd med det også (inkl. pølsemakersettet). Det eneste er at ved små (gjær)deiger syntes jeg ikke kroken går langt nok ned. Endret mandag kl 20:54 av Alice123 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 21:18 #31 Del Skrevet mandag kl 21:18 Spinnvilla skrev (33 minutter siden): Her har vi Assistent som Ankarsum heter nå. Stålbollen er vel på 7 liter, og vi får fem brød i 1,5l form. Hos oss brukes den primært til gjærdeig, evt. kvern. Vi har slitt ut en (fikk oljelekkasje, som vi ikke fanget opp), den vi har nå - 25+ år. Til kakebaking brukes K-Mix Oljelekkasje i maskinen? Anonymkode: 11c70...c92 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå