Gå til innhold

Anbefal en god kjøkkenmaskin.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal kjøpe meg kjøkkenmaskin. Aner hvilket merke og sånn jeg skal velge, men den må være sterk nok til å elte tunge deiger. Kom gjerne med tips 🙂

Anonymkode: 11c70...c92

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har stor glede av Kenwood Cooking Chef XL. Den bråker en del da, det er mitt eneste minus. Liker at den også har vekt og at man kan lage varmmat i den. 

  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
17.11 skrev (1 time siden):

Jeg har stor glede av Kenwood Cooking Chef XL. Den bråker en del da, det er mitt eneste minus. Liker at den også har vekt og at man kan lage varmmat i den. 

Takk for tips 👍

Anonymkode: 11c70...c92

AnonymBruker
Skrevet

Er glad i min ankarsrum. Får lagd store gjærdeiger uten problem :) 

Anonymkode: 81101...24a

  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Jeg har ankarsrum assistent, som jeg er helt forelska i. Tar store, tunge deiger, og bråker lite, men krever også at man setter av litt tid med bruksanvisningen før første gangs bruk. Kenwood er nok hakket mer intuitiv. 

 

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Til deiger, helt klart Ankarsrum. Den takler store gjær deiger, står stødig på benken og er enkel å bruke, men man må sette seg inn i hvordan den skal brukes.

Man får også kjøpt en drøss med ekstra utstyr til den.

Selv har jeg denne fargen å elsker den ♥️

Kjøkkenmaskin Ankarsrum Assistent Original, Harmony Beige

Anonymkode: 5a0c3...0d6

  • Hjerte 1
Skrevet

Ankarsrum koster jo litt, men er veldig god på tunge/store deiger. Mer delte meninger om folk får til mindre deiger og kaker med den, men om du skal i hovedsak lage store gjærdeiger så er den helt fantastisk. 

Ellers har Kenwood gode maskiner, og vet om de som sverger til Bosch også, men usikker på hvilken der. Pris betyr jo noe her. 

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet
Daisy-love skrev (7 minutter siden):

Ankarsrum koster jo litt, men er veldig god på tunge/store deiger. Mer delte meninger om folk får til mindre deiger og kaker med den, men om du skal i hovedsak lage store gjærdeiger så er den helt fantastisk. 

Ellers har Kenwood gode maskiner, og vet om de som sverger til Bosch også, men usikker på hvilken der. Pris betyr jo noe her. 

Til mindre deiger så fungerer det å bruke deigrullen og ikke deig kroken. Er ihvertfall min erfaring. 

Anonymkode: 5a0c3...0d6

  • Hjerte 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Til mindre deiger så fungerer det å bruke deigrullen og ikke deig kroken. Er ihvertfall min erfaring. 

Anonymkode: 5a0c3...0d6

Enig her, men vet mange ikke får det til, eller synes det er vanskeligere. Vokst opp med den maskinen og deigrullen var fast i bruk, og jeg husker hvor fascinerende jeg syntes den var 🤣🫣 Vi brukte miksmaster til kakerører, men alltid kjøkkenassistenten til gjærdeiger av alle størrelser. 

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Wilfa probaker! Jeg velger definitivt den neste gang, har Kenwood nå. Wilfaen er utrolig stillegående, og delene går i oppvaskmaskin :) 

Anonymkode: d7a96...68b

  • Liker 1
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk 👍

Anonymkode: 11c70...c92

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Er glad i min ankarsrum. Får lagd store gjærdeiger uten problem :) 

Anonymkode: 81101...24a

Samme! 

Anonymkode: ede7d...d36

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet
17.11 skrev (4 timer siden):

Jeg har stor glede av Kenwood Cooking Chef XL. Den bråker en del da, det er mitt eneste minus. Liker at den også har vekt og at man kan lage varmmat i den. 

Enig her!

Anonymkode: f81d4...402

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Har wilfa probaker etter å ha blitt influencet av krem.no

Utrolig fornøyd, har tatt baking til et nytt nivå for min del. 

Anonymkode: 25339...091

  • Hjerte 1
Skrevet

Ankarsrum uten tvil. Kjøpte på tilbud i desember. Ikke angret et sekund. 

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Når dere snakker om «store deiger» hvor store er disse da? 

Jeg har en Kenwood Major og den synes jeg ikke tar nok. Kan lage deig til 2 brød i slengen, skulle gjerne laget det doble.

Anonymkode: 0e0f5...b71

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Når dere snakker om «store deiger» hvor store er disse da? 

Jeg har en Kenwood Major og den synes jeg ikke tar nok. Kan lage deig til 2 brød i slengen, skulle gjerne laget det doble.

Anonymkode: 0e0f5...b71

Jeg lager deig til  brød på ca 1,2 kg hver. 

Anonymkode: 5a0c3...0d6

Gjest jegerrinne
Skrevet

Hadde gått for kenwood

Her har jeg major. Nå hetter den vel Chef. 

Elsker den bruker til baking, brukes når vi kverner kjøtt, lager pølser osv

AnonymBruker
Skrevet

Ankarsrum. Jeg lager tre brød om gangen i den, men vet min mormor lagde fire. Super maskin.

Anonymkode: 7b46a...a58

AnonymBruker
Skrevet

Da tror jeg det blir enten Ankarsum eller Wilfa probaker. Eneste med Wilfa probaker er at jeg syns ikke den var spesielt pen. Men er nok en god maskin.

Anonymkode: 11c70...c92

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...