AnonymBruker Skrevet 7. februar #1 Skrevet 7. februar Middag til 10 åringer som må gå kjempe fort å lage som de fleste barn liker, glutenfritt. Tips? Anonymkode: d6a9c...bb7
avent Skrevet 7. februar #2 Skrevet 7. februar Fiskepinner, pizza med glutenfri bunn, tomatsuppe med glutenfri pasta, taco, pannekaker, lapskaus..
luxifine Skrevet 7. februar #3 Skrevet 7. februar (endret) Tomatsuppe eller grønnsaksuppe, omelett, havregrøt, risgrøt, lapskaus, taco, pytt i panne med egg, ris + rent kjøtt/kylling feks kyllinglår (obs på krydder!) Endret 7. februar av luxifine
AnonymBruker Skrevet 7. februar #4 Skrevet 7. februar stekt kylling, kjøtt eller fisk med ris eller og grønnsaker eller salat, husk glutenfri soyasaus om du bruker soya. Det aller meste av mat er jo glutenfritt så lenge du dropper brød, pasta òg ultraprosessert søppel. Anonymkode: db8fb...2e6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå