Gå til innhold

Hvitløksolje i grovt brød. Er det godt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kjøpte en grov brødmix på helsekosten som består av mye frø og kjerner, som skal blandes med vann og en halv desiliter olivenolje.

Har kun olivenolje med hvitløkaroma, og lurer på om denne kan brukes eller om brødet ikke blir noe godt?

Anonymkode: 89b3c...7a6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

en halv dl olje er jo ganske mye, så det vil nok smake merkbart mye hvitløk. Men det kan jo kanskje bli godt det, med riktig type pålegg, og hvis man er innstilt på at dette ikke er et "vanlig" brød.

Anonymkode: c85a3...d18

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kombinasjonen hvitløk og brød er jo digg, så jeg hadde prøvd. Ser ikke hvorfor ikke det skal gå fint. Sikkert ikke så godt med syltetøy eller nugatti på, da.

Anonymkode: c349b...8e0

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...