Gå til innhold

Hvilket type pålegg liker du på ulike typer brød som loff, rugbrød, surdeigsbrød, knekkebrød osv?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Loff: Gammalost med mye smør under
Rugbrød: Honning
Surdeigsbrød: Bønnepostei
Knekkebrød: Gulost med kaviar

Anonymkode: 96d4e...a2b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Loff: Servelat (Go' og Mager fra Gilde), falukorv, fiskekaker, Nugatti, karbonader, medisterkaker eller rørt syltetøy

Frokostknekkebrød: Leverpostei eller makrell i tomat

Grovbrød: Morrpølse eller rørt syltetøy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Surdeigsbrød og rugbrød: Philadelphia eller Snøfrisk med litt grønt garnityr. Spiser ikke loff. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse


Loff: Smør, banan og ripsgele
Rugbrød: Dansk leverpostei med rødbeter
Surdeigsbrød: Ikke så glad i det, men smør og gulost hvis jeg spiser det 
Knekkebrød: Gulost eller brunost

Jeg er ikke så glad i kjøttpålegg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Loff er best med ost, skinke og paprika, agurk og/eller tomat. Eller reker.

Knekkebrød er best med most avocado, makrell i tomat, leverpostei med agurk eller gulost med epleskiver eller tomat oppå.

Grovbrød synes jeg passer med alt av pålegg, så lenge jeg liker det. Altså utgår bl.a. majones og brunost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig glad i ost, skinke med salat på alle brød og knekkebrød. Og brunost med syltetøy oppå på knekkebrød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir så dårlig i magen av korn og andre frø, så jeg spiser bare pålegget hvis brød med pålegg er det eneste alternativet. Da kjøttpålegg eller ost.

Anonymkode: 1d920...774

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På loff er alt godt. På knekkebrød liker jeg ikke søtt pålegg, unntatt på de som er med kanelsmak- der er brunost/ bestemorost helt perfekt. På rugbrød er favoritten lett hvitost med sukkerfritt eplesyltetøy på. Andre grovbrød er godt til alt unntatt reker, der må det være loff. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

loff - smør og gulost

rugbrød- brunost

surdeigsbrød- smør og gulost

Hjemmelaget knekkebrød- blåskimmelost

Glad i ost😄

Anonymkode: 1d90e...4ed

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Loff: Ferske reker, hjemmelaget aïoli, dill og sitron. Men det må være min egen knafrie hjemmebakte loff.

Rugbrød: Sild i alle varianter.

Surdeigsbrød: Oppskrytt, så jeg spiser det sjelden. Men det kan være godt med smør og syltetøy til en kopp fransk espresso til frokost.

Knekkebrød: Meierismør og brunost.

Anonymkode: 4bee7...d67

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Liker å lage danske sandwiches med rugbrød;

Kremost, laks, kapers, løk, sitron

Grov leverposdeig, sprøstekt bacon, agurskiver og løk. 

Frikadeller, sennep, rå løk, agurk

Egg, reker, majones, dill, sitron

Elles spiser jeg knekkebrød med;

Hummus og agurk

Skivet eller most avokado og alfalfaspirer

Anonymkode: 5ba64...69f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skiller ikke på type brød, men spiser nesten bare Husman knekkebrød og hjemmebakt flatbrød.  Påleggsfavoritter  går i perioder, men spiser stadig mindre ost. Liker reker, egg, spekeskinke, røkelaks, gulrot"laks", fiskepudding, ansjos, salami. Svak for peanøttsmør..  

Endret av Perine
Lenke til kommentar
Del på andre sider

   Åhh...skikkelig fint brød (ikke loffestoff) til kald makrellitomat fra kjøleskapet her! :rodmer: 
   Kan ikke bruke noe annet for max hopplevelse.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nystekt loff med kokt egg og masse majones, loff med peanøttsmør og eplesyltetøy, ferskt rugbrød med leverpostei, sylteagurk og remulade, fluffy surdeigsbrød med brie og appelsinmarmelade.

Anonymkode: f0936...957

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoppetaujenta skrev (17 minutter siden):

   Åhh...skikkelig fint brød (ikke loffestoff) til kald makrellitomat fra kjøleskapet her! :rodmer: 
   Kan ikke bruke noe annet for max hopplevelse.

Å, jeg glemte godt og ferskt brød med nyåpnet og kald boks med makrell i tomat! Gjerne med hvitløkssalt og sylteagurk. Det var middagen min som fattig student de gangene jeg var litt råflott. 

Anonymkode: f0936...957

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og nybakt, lunkent brød, gjerne loff, med masse smør og brunost.

Anonymkode: f0936...957

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Loff: Bacon, speilegg

Røkelaks med eggerøre

reke og eggesalat

hardkokt egg med majones og ansjosfileter.

Mellomgrovt:

Det meste av kjøttpålegg som salami, sylte osv som har litt egensmak.

Mørkere grovbrød: Rikelig med makrell i tomat

Knekkebrød: Brunost

Anonymkode: 70f16...261

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...