AnonymBruker Skrevet 5. februar #4 Skrevet 5. februar Loff: Gammalost med mye smør under Rugbrød: Honning Surdeigsbrød: Bønnepostei Knekkebrød: Gulost med kaviar Anonymkode: 96d4e...a2b
SPOCA Skrevet 5. februar #5 Skrevet 5. februar Loff: Servelat (Go' og Mager fra Gilde), falukorv, fiskekaker, Nugatti, karbonader, medisterkaker eller rørt syltetøy Frokostknekkebrød: Leverpostei eller makrell i tomat Grovbrød: Morrpølse eller rørt syltetøy
Gaia Skrevet 5. februar #6 Skrevet 5. februar Surdeigsbrød og rugbrød: Philadelphia eller Snøfrisk med litt grønt garnityr. Spiser ikke loff.
Brunhilde Skrevet 6. februar #7 Skrevet 6. februar Loff: Smør, banan og ripsgele Rugbrød: Dansk leverpostei med rødbeter Surdeigsbrød: Ikke så glad i det, men smør og gulost hvis jeg spiser det Knekkebrød: Gulost eller brunost Jeg er ikke så glad i kjøttpålegg.
Thyra Skrevet 6. februar #8 Skrevet 6. februar Loff er best med ost, skinke og paprika, agurk og/eller tomat. Eller reker. Knekkebrød er best med most avocado, makrell i tomat, leverpostei med agurk eller gulost med epleskiver eller tomat oppå. Grovbrød synes jeg passer med alt av pålegg, så lenge jeg liker det. Altså utgår bl.a. majones og brunost.
Gjest Yvonne Skrevet 6. februar #9 Skrevet 6. februar Jeg er veldig glad i ost, skinke med salat på alle brød og knekkebrød. Og brunost med syltetøy oppå på knekkebrød.
AnonymBruker Skrevet 6. februar #10 Skrevet 6. februar Jeg blir så dårlig i magen av korn og andre frø, så jeg spiser bare pålegget hvis brød med pålegg er det eneste alternativet. Da kjøttpålegg eller ost. Anonymkode: 1d920...774
Sneips Skrevet 6. februar #11 Skrevet 6. februar På loff er alt godt. På knekkebrød liker jeg ikke søtt pålegg, unntatt på de som er med kanelsmak- der er brunost/ bestemorost helt perfekt. På rugbrød er favoritten lett hvitost med sukkerfritt eplesyltetøy på. Andre grovbrød er godt til alt unntatt reker, der må det være loff.
AnonymBruker Skrevet 6. februar #12 Skrevet 6. februar loff - smør og gulost rugbrød- brunost surdeigsbrød- smør og gulost Hjemmelaget knekkebrød- blåskimmelost Glad i ost😄 Anonymkode: 1d90e...4ed
AnonymBruker Skrevet 6. februar #13 Skrevet 6. februar Loff: Ferske reker, hjemmelaget aïoli, dill og sitron. Men det må være min egen knafrie hjemmebakte loff. Rugbrød: Sild i alle varianter. Surdeigsbrød: Oppskrytt, så jeg spiser det sjelden. Men det kan være godt med smør og syltetøy til en kopp fransk espresso til frokost. Knekkebrød: Meierismør og brunost. Anonymkode: 4bee7...d67
AnonymBruker Skrevet 6. februar #14 Skrevet 6. februar Liker å lage danske sandwiches med rugbrød; Kremost, laks, kapers, løk, sitron Grov leverposdeig, sprøstekt bacon, agurskiver og løk. Frikadeller, sennep, rå løk, agurk Egg, reker, majones, dill, sitron Elles spiser jeg knekkebrød med; Hummus og agurk Skivet eller most avokado og alfalfaspirer Anonymkode: 5ba64...69f
Perine Skrevet 6. februar #15 Skrevet 6. februar (endret) Skiller ikke på type brød, men spiser nesten bare Husman knekkebrød og hjemmebakt flatbrød. Påleggsfavoritter går i perioder, men spiser stadig mindre ost. Liker reker, egg, spekeskinke, røkelaks, gulrot"laks", fiskepudding, ansjos, salami. Svak for peanøttsmør.. Endret 6. februar av Perine
Hoppetaujenta Skrevet 6. februar #16 Skrevet 6. februar Åhh...skikkelig fint brød (ikke loffestoff) til kald makrellitomat fra kjøleskapet her! Kan ikke bruke noe annet for max hopplevelse. 2
AnonymBruker Skrevet 6. februar #17 Skrevet 6. februar Nystekt loff med kokt egg og masse majones, loff med peanøttsmør og eplesyltetøy, ferskt rugbrød med leverpostei, sylteagurk og remulade, fluffy surdeigsbrød med brie og appelsinmarmelade. Anonymkode: f0936...957
AnonymBruker Skrevet 6. februar #18 Skrevet 6. februar Hoppetaujenta skrev (17 minutter siden): Åhh...skikkelig fint brød (ikke loffestoff) til kald makrellitomat fra kjøleskapet her! Kan ikke bruke noe annet for max hopplevelse. Å, jeg glemte godt og ferskt brød med nyåpnet og kald boks med makrell i tomat! Gjerne med hvitløkssalt og sylteagurk. Det var middagen min som fattig student de gangene jeg var litt råflott. Anonymkode: f0936...957
AnonymBruker Skrevet 6. februar #19 Skrevet 6. februar Og nybakt, lunkent brød, gjerne loff, med masse smør og brunost. Anonymkode: f0936...957
AnonymBruker Skrevet 7. februar #20 Skrevet 7. februar Loff: Bacon, speilegg Røkelaks med eggerøre reke og eggesalat hardkokt egg med majones og ansjosfileter. Mellomgrovt: Det meste av kjøttpålegg som salami, sylte osv som har litt egensmak. Mørkere grovbrød: Rikelig med makrell i tomat Knekkebrød: Brunost Anonymkode: 70f16...261
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå