AnonymBruker Skrevet lørdag kl 09:39 #21 Del Skrevet lørdag kl 09:39 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Jeg kjøper gjerne hamburgerrygg eller lammestek når det er på tilbud. Koker/trekker, skjærer opp i skiver og fryser. Jeg anser det som sunt, og det er billig (og godt) i forhold til ferdig oppskåret pålegg. Har også laget ribberull av ribbe på tilbud etter jul. Det er mye mat for pengene. Anonymkode: e5b85...038 Det er slik jeg lager lunsjkjøtt. Prisene på disse små pakkene er jo helt hinsides. Men kjøper du i sesong, og aller helst under priskrig, så har du plutselig godt pålegg og salatkjøtt. for ned mot 50 kr/kg. Er også klar for grillsesong. Har to ribber som er skjært til grillribber (og noe fyll til bao buns, med mer). Og en kalkun som er partert til passe stykningsdeler, perfekt for familien på grill. Prisene på disse grillpakkene, selv på Rema, er jo helt hinsides når man kan kjøpe samme produkt for en brøkdel noen måneder før. Anonymkode: 22845...868 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 09:42 #22 Del Skrevet lørdag kl 09:42 Jeg sier som en over, makrell først. Det er en fin måte å få i seg fisk på pluss at det er rimelig. Jeg kjøper titalls bokser når de er på tilbud til 10 kr. Men forskjellige sildeglass er også praktisk på jobben, og selv om et glass kanskje bare holder til 6-7 knekkebrød er det økonomisk. Jeg handler mye i Sverige, og der er sildeglassene også både helt fulle, rimeligere enn i Norge og jeg syns personlig de er bedre. Anonymkode: df000...8f7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 09:42 #23 Del Skrevet lørdag kl 09:42 Jeg pleier å lage majones med smør i steden for olje (søk på chris cooking på youtube for oppskrift). Blander inn hvitløk, avokado, løk, tomat, agurk, urter og hva jeg måtte ha. Da får jeg en deilig påleggssalat 😁 Anonymkode: 2bac3...9eb 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 09:45 #24 Del Skrevet lørdag kl 09:45 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg sier som en over, makrell først. Det er en fin måte å få i seg fisk på pluss at det er rimelig. Jeg kjøper titalls bokser når de er på tilbud til 10 kr. Men forskjellige sildeglass er også praktisk på jobben, og selv om et glass kanskje bare holder til 6-7 knekkebrød er det økonomisk. Jeg handler mye i Sverige, og der er sildeglassene også både helt fulle, rimeligere enn i Norge og jeg syns personlig de er bedre. Anonymkode: df000...8f7 Sild er godt og mettende. Men sild er en av de rimeligste fiskeartene, prisen er ofte godt under tusenlappen per kg. I tillegg er ingrediensene for å lage det om til "pålegg" veldig rimelige. Løk, sennep, eddik, sukker. Eller rømme og dill, om man vil legge litt mer i det. I sesong er det veldig rimelig å lage rødbetsild. Anonymkode: 22845...868 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 09:45 #25 Del Skrevet lørdag kl 09:45 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg pleier å lage majones med smør i steden for olje (søk på chris cooking på youtube for oppskrift). Blander inn hvitløk, avokado, løk, tomat, agurk, urter og hva jeg måtte ha. Da får jeg en deilig påleggssalat 😁 Anonymkode: 2bac3...9eb Det er favorittmajonesen min. Jeg bruker den gjerne med oksestek stekt som roastbiff. Eller lammestek. Bruker gjerne litt sylteagurk for å bryte litt. Anonymkode: e5b85...038 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 09:50 #26 Del Skrevet lørdag kl 09:50 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Det er favorittmajonesen min. Jeg bruker den gjerne med oksestek stekt som roastbiff. Eller lammestek. Bruker gjerne litt sylteagurk for å bryte litt. Anonymkode: e5b85...038 Enig. Den er helt nydelig og kan brukes til så mangt! ✨️ Godt mulig det var nettopp deg som tipset meg om den, for jeg hørte om den for første gang her på Kåge. Anonymkode: 2bac3...9eb 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 15:22 #27 Del Skrevet lørdag kl 15:22 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Enig. Den er helt nydelig og kan brukes til så mangt! ✨️ Godt mulig det var nettopp deg som tipset meg om den, for jeg hørte om den for første gang her på Kåge. Anonymkode: 2bac3...9eb Tror ikke det er jeg som har delt den, men så bra det er flere som bruker oppskrifter med rene råvarer 👍 Anonymkode: e5b85...038 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 23:39 #28 Del Skrevet lørdag kl 23:39 Ajvar som jeg kjøper på internasjonal grønnsaksbutikk Dette som jeg lager selv: https://pranava.no/solsikkepostei-med-karri-og-gresslok/ Anonymkode: 683be...221 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #29 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (På 5.2.2025 den 23.32): Kokt egg med kaviar eller avokadomos under. Pynte med tomat skiver. Hummus med paprika og agurk Fiskepudding/fiskekaker delt i to Cottage cheese med litt syltetøy eller bær Bananskiver Ost, skinke, salat og tomat/agurk Anonymkode: b5565...580 Tar du syltetøy oppå cottage cheese? Anonymkode: b9def...c17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #30 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Tar du syltetøy oppå cottage cheese? Anonymkode: b9def...c17 Det er veldig godt. Bruker Lerum sitt jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker (ikke meg du siterte, men jeg svarte allikevel ) Anonymkode: c36b6...ae7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå