AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #1 Del Skrevet 2 timer siden Hei. Jeg trenger noen gode råd. Jeg ligger for tiden i kaloriunderskudd da jeg ønsker å gå ned i fettprosent. Trener mye ved siden av og har fokus på å få i meg nok proteiner. Det går veldig fint så langt, og jeg fokuserer på å spise næringsrik og mettende mat så sult er ikke noe problem til tross for lite kalorier (1500 per dag). Utfordringen min er at jeg er helt elendig på øyemål, så måten jeg sikrer at ting går riktig vei kostholdsmessig er å tracke alt jeg spiser. Det er heller ikke noe som plager meg og som jeg synes funker fjell, frem til man ikke har muligheten til å tracke/holde kontroll på den måten. Jeg skal snart bort i 2-3 uker hvor jeg skal bo på hotell der dette ikke er mulig på samme måte. Her er alle måltider inkludert, så jeg må spise det som blir servert. Målet mitt disse ukene er ikke nødvendigvis å gå ned så mye mer, men heller å klare å vedlikeholde. Jeg vet også at det kommer til å bli noen kvelder hvor vi heller spiser ute osv, og litt vil man jo kose seg med annen type mat. Maten som blir servert på hotellet vil ellers være standard hotellfrokost. Til lunsj og middag vil det nok være noe form for kjøtt/fisk, grønnsaker, karbs av ulikt slag. "Problemet" er jo hvordan jeg skal klare å forsyne meg med passe mengde og smart mat. Grønnsaker og kjøtt ligger jo ofte dynka i saus/stekt i smør/olje, noe som gjør det litt vanskeligere å velge både sunt, næringrikt og kalorifattig.. Er det noen her som har erfaring med mye hotellmat og hvordan man kan løse dette? Og siden jeg må se på øyemål hvor mye jeg skal ha, har dere noen tips å tenke på for å kunne se til at man får i seg sånn ca det man skal? Anonymkode: 119d7...624 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #2 Del Skrevet 2 timer siden Hvordan har du tenkt til å løse dette på sikt? Det vil si, hvordan du spiser gjennom året, høytider, ferier, besøk, og alt som skjer, resten av livet? Anonymkode: 76a77...07b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #3 Del Skrevet 1 time siden Da anbefaler jeg å droppe kaloritelling mens du er på hotellet og heller kjøre keto/lavkarbo i den perioden. Anonymkode: af8ce...118 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18 minutter siden #4 Del Skrevet 18 minutter siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Hvordan har du tenkt til å løse dette på sikt? Det vil si, hvordan du spiser gjennom året, høytider, ferier, besøk, og alt som skjer, resten av livet? Anonymkode: 76a77...07b Nettopp :) er jo det jeg må finne ut av. Derfor jeg også spør om tips :) Anonymkode: 119d7...624 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MiominMio Skrevet 14 minutter siden #5 Del Skrevet 14 minutter siden På hotell har man jo sunne alternativer da og man trenger ikke hive innpå med bacon og kaker osv som ligger der. Jeg bor en del på hotell selv og nå sist (ja jeg har hatt litt kaloritelling) så fokuserte jeg på kokt egg, gresk yoghurt med bær, frukt. Så etter sunne proteinrike alternativer som holdt meg mett. Men samtidig så må man få lov å kose seg litt og på hotell - kanskje det er mulighet for å være i aktivitet? Balanse er viktig. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 minutter siden #6 Del Skrevet 9 minutter siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Nettopp er jo det jeg må finne ut av. Derfor jeg også spør om tips Anonymkode: 119d7...624 Men har du noen ideer selv? Det er nesten der du må starte. Du kan jo velge mellom å ligge lavere, eller like lavt, eller litt mer, eller fråtsing. Du må vurdere hvilke matvarer som gir deg mye - fett, salt, søtt. Flytende kalorier. Og hva det ikke koster deg så mye å kutte ut. Det er slik "naturlig tynne" lever hver helg, ferie, og spesiell anledning. De har en formening om hva som er verdt det, og ikke. For min del hopper jeg bare over frokosten om jeg reiser med jobb (selv om den er betalt), eller tar en tallerken med yoghurt naturell, frukt, og litt frø. Er jeg på ferie med mannen tar jeg jo gjerne en omelett, en smoothie, laks, et-par striper bacon. Men stopper når jeg er passe mett. Du må jo rett og slett bare finne ut av hvilken balanse du ønsker. Anonymkode: 76a77...07b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå