AnonymBruker Skrevet 5. februar #21 Del Skrevet 5. februar Om den er veldig tykk bruker jeg å dele den i to på langs. Deretter steker jeg den på ganske høy varme i ca tre minutter på hver side. Så lar jeg den hvile en stund (10 minutt ca) og da er den alltid ferdig. Anonymkode: 817af...678 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar #22 Del Skrevet 5. februar AnonymBruker skrev (På 4.2.2025 den 13.23): Gå og troll et annet sted da? Hvordan er innlegget mitt å svare på "noe helt annet"? Hvordan har du bidratt med noe i tråden? Verken du eller jeg vet hvilken type kyllingfilet det er snakk om, og heller ikke om det er snakk om å tine noe som allerede er i frysen, eller et generelt tips til hvordan man får bra resultat. Jeg rapporterer innlegget ditt, da det du kommer med ikke bidrar med noen ting annet enn eder og galle, og du heller ikke har kommet med noe annet forslag i tråden. Skal du kritisere andre, kan du i det minste komme med et eget forslag Anonymkode: 2124a...6bd Du skriver jo virkelig at tipset ikke hjelper, så hvorfor skrive noe. Den anonyme brukeren hadde helt rett. Men nå gjør jeg det samme. Anonymkode: c3e79...850 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar #23 Del Skrevet 6. februar AnonymBruker skrev (7 timer siden): Ikke meg du siterer. Fordi det neppe er siste gang TS (eller andre som leser dette) skal lage kylling. Bruker nesten utelukkende lårfilet selv, da det er en mye bedre stykningsdel. Og da er det jo verdt å dele hvor mye bedre det er? Anonymkode: c766d...309 TS skulle ikke lage - som i tilberede - kylling. TS skulle varme opp ferdig tilberedt kylling. Anonymkode: 8fc1b...4ce 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar #24 Del Skrevet 6. februar Steam/damp funksjon på ovn er perfekt for kjøtt som blir tørt. Suksess med rein og elg kjøtt. Anonymkode: 1d450...ff5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar #25 Del Skrevet 6. februar Kyllingfilet er brystkjøttet med lite fett og vil derfor aldri bli ordentlig saftig. Bruker jeg kyllingfilet er det alltid oppskåret i retter med mye saus. Ellers bruker jeg helst lårfilet. Mye bedre. Anonymkode: d370b...a08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Haldrup Skrevet 6. februar #26 Del Skrevet 6. februar Den saftigeste og møreste kyllingfileten lager du ved å steke den på 75 grader celsius..... Til den er 75 grader i kjerne temperatur.... Det tar ca. 90-100 minutter for et vanlig kyllingbryst, men gir det beste resultat.... Krydre etter lyst... Har du dårlig tid da kan du prøve å steke på 125 grader til 75 grader i kjerne temperatur.... Her reduseres tiden til ca. 35min.... Samt gir litt mer farge, om man er opptatt av slik. Begge disse fungerer fint til oppvarming også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar #27 Del Skrevet 7. februar AnonymBruker skrev (På 6.2.2025 den 3.16): Kyllingfilet er brystkjøttet med lite fett og vil derfor aldri bli ordentlig saftig. Bruker jeg kyllingfilet er det alltid oppskåret i retter med mye saus. Ellers bruker jeg helst lårfilet. Mye bedre. Anonymkode: d370b...a08 Haldrup skrev (13 timer siden): Den saftigeste og møreste kyllingfileten lager du ved å steke den på 75 grader celsius..... Til den er 75 grader i kjerne temperatur.... Det tar ca. 90-100 minutter for et vanlig kyllingbryst, men gir det beste resultat.... Krydre etter lyst... Har du dårlig tid da kan du prøve å steke på 125 grader til 75 grader i kjerne temperatur.... Her reduseres tiden til ca. 35min.... Samt gir litt mer farge, om man er opptatt av slik. Begge disse fungerer fint til oppvarming også TS skulle fortsatt ikke tilberede rå kylling, men varme opp en ferdig tilberedt filet. Anonymkode: 8fc1b...4ce 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå