AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #1 Del Skrevet 2 timer siden Hva er den beste metoden for å varme opp en kyllingfilet uten at den blir tørr? Anonymkode: cd7c0...819 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #2 Del Skrevet 2 timer siden Du bruner den på høy varme i pannen og får en stekeskorpe og putter den i ovnen etterpå når du tar den ut lar du den få avkjøles gør du kutter det sånn ikke safta fordampes. Å gjøre dette gjør at saftigheten ikke fordamper under steking men blir låst inni kjøttet av stekeskorpa. Anonymkode: 1cfb0...807 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #3 Del Skrevet 2 timer siden Tenker du å stele en rå filet? da bruker jeg å steke den raskt så den får farge på begge sider, før jeg heller litt kyllingfond i pannen, og tar den ligge der til den blir ferdig. Anonymkode: 6ac01...be1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #4 Del Skrevet 2 timer siden Ser at jeg var for upresis her. Den er ferdigstekt, det er rester jeg skal varme opp på nytt. Anonymkode: cd7c0...819 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14 minutter siden #5 Del Skrevet 14 minutter siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Ser at jeg var for upresis her. Den er ferdigstekt, det er rester jeg skal varme opp på nytt. Anonymkode: cd7c0...819 Jeg ville valgt å varmet opp i en saus/ fløte eller kraft/fond i kjele. Evt pakket inn i folie med pittelitt smør. Evt spist kald med varmt tilbehør. Anonymkode: 5506a...bfa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå