Kryneren Skrevet 1. februar #1 Skrevet 1. februar Det kan være greit å variere kosten litt.😀Det blir fort kjøpepizza. Men i kveld lager jeg foccacia, og serverer med aioli, snackdpølser og litt annet godt. Hva skal du ha i kveld?
AnonymBruker Skrevet 1. februar #2 Skrevet 1. februar Her blir det biff med hasselbakte poteter, asparges og bernaise-saus. Klart om en halvtime. Namnam... Anonymkode: 7e2e3...0f1 1
LeneXCII Skrevet 1. februar #3 Skrevet 1. februar Her blir det også biff, mannen står ute 🥶 nå og griller indrefilet.. 👍 1 1
Kryneren Skrevet 1. februar Forfatter #5 Skrevet 1. februar LeneXCII skrev (2 minutter siden): Her blir det også biff, mannen står ute 🥶 nå og griller indrefilet.. 👍 Imponerende!😀
Daisy-love Skrevet 1. februar #6 Skrevet 1. februar (endret) Her ble det «bowls». Masse ulike grønnsaker (jeg hadde dampet blomkål, poteter, gulrøtter, erter, edamamebønner, aspargesbønner, brokkoli, samt spirer, cherrytomater, avokado, og vannkastanjer), Go’ Vegan pulled (funnet i datodisken og er veldig god. Bedre enn annet pulled jeg har prøvd), sennep, næringsgjær, soppsoyasaus, timian, og nykvernet salt og pepper. Enkelt med masse bokser klart i kjøleskapet og kan lett tilpasses ulikes ganer og allergier. Focaccia er kjempegodt, og høres ut som en veldig god lørdagskos. Er veldig glad i fingermat selv. «Tapas for én» som vi kaller det 😊 Endret 2. februar av Daisy-love 1 1 1
LeonoraDorothea Skrevet 1. februar #11 Skrevet 1. februar Vi går back to the 90’s i dag😄 løvbiff, pommes noisettes, stekte tomater, broccoli og hjemmelaget bernaisesaus 😄 1 1 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar #12 Skrevet 1. februar Jeg varierer mellom pizza og diverse nuddel/ramenoppskrifter. Ungen er glad i fritert for tiden, så der er det fritert kylling og bulgur det går i for tiden. Mesteparten hjemmelagd, utenom selve kyllingen, nudlene og bulguren 😅 Anonymkode: 4fefb...ace 1
Kryneren Skrevet 1. februar Forfatter #13 Skrevet 1. februar LeonoraDorothea skrev (3 minutter siden): Vi går back to the 90’s i dag😄 løvbiff, pommes noisettes, stekte tomater, broccoli og hjemmelaget bernaisesaus 😄 Hjemmelaget Bernaise er bra! 1
Gogglebox Skrevet 1. februar #14 Skrevet 1. februar I dag blir det kyllinglår med ris, salat og kremet kyllingsaus fra Stange 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar #15 Skrevet 1. februar Alltid fersk fisk - uten unntak. I kveld ble det piggvar. Og så har jeg laget panna cotta til dessert, med mangoterninger og saus av pasjonsfrukt og blodappelsin. Anonymkode: 08376...560 2 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar #16 Skrevet 1. februar Pizza i pizzaovnen. Anonymkode: cdf5f...902 1 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar #17 Skrevet 1. februar Biffsnadder,stekte poteter, soppstuing, bernaise og grønnsaker. Mojito, potetgull og sjokolade til dessert 😁🥂 Anonymkode: 6fba6...543 2
AnonymBruker Skrevet 1. februar #18 Skrevet 1. februar Pepperbiff med fløtegratinerte poteter. Anonymkode: 7602b...005 1
Kryneren Skrevet 1. februar Forfatter #19 Skrevet 1. februar AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Alltid fersk fisk - uten unntak. I kveld ble det piggvar. Og så har jeg laget panna cotta til dessert, med mangoterninger og saus av pasjonsfrukt og blodappelsin. Anonymkode: 08376...560 Namnam! 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar #20 Skrevet 1. februar Pizza med blåmuggost. Anonymkode: 2590b...4a8 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå