Jytte Skrevet 30. januar #1 Del Skrevet 30. januar Hadde pinnekjøtt i går, men vi klarte ikke spise alt. Kjøttet har vært frosset siden jul. Kan jeg fryse det igjen? Tenker på siden det er såpass salt... eller må jeg bruke det som pålegg og hvor lenge holder det i kjøleskapet i så fall? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C-girl Skrevet 30. januar #2 Del Skrevet 30. januar Jeg hadde glatt fryst det igjen, men hadde nok brukt det i type kjøttsuppe El lapskaus ved neste oppvarming 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hannabanna Skrevet 30. januar #3 Del Skrevet 30. januar Ja hadde glatt fryst det igjen. Det er både saltet og tørket. Støtter forrige innlegg og hadde nokk brukt restene i en gryte. Eventuelt rens kjøttet nå før du fryser det ned. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå