Daisy-love Skrevet 29. januar #1 Del Skrevet 29. januar Kom over denne artikkelen på Meny om hvilke mattrender som har dominert 2024, og de tar frem flere ting som var interessante. Jeg er personlig glad for at både dadler med smak, og tørket mango med sjokolade ikke var en glimt, men ser til å selge godt. At flere velger Røros var heller ingen overraskelse, sett det på flere grupper. Protein og især cottage cheese var unngåelig å ikke få med seg at tok av, selv for en melkeallergiker. Ask sine pizza like så, selv om jeg ikke har prøvd de selv. Hva tenker du på når du tenker på hva som har dominert matåret 2024? Interessant å høre hva som har dominert i deres hjem, om noe har endret seg, eller om ting du har observert bare 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. januar #2 Del Skrevet 29. januar Daisy-love skrev (5 timer siden): Kom over denne artikkelen på Meny om hvilke mattrender som har dominert 2024, og de tar frem flere ting som var interessante. Jeg er personlig glad for at både dadler med smak, og tørket mango med sjokolade ikke var en glimt, men ser til å selge godt. At flere velger Røros var heller ingen overraskelse, sett det på flere grupper. Protein og især cottage cheese var unngåelig å ikke få med seg at tok av, selv for en melkeallergiker. Ask sine pizza like så, selv om jeg ikke har prøvd de selv. Hva tenker du på når du tenker på hva som har dominert matåret 2024? Interessant å høre hva som har dominert i deres hjem, om noe har endret seg, eller om ting du har observert bare 😊 Vet ikke om det er en mattrend eller om jeg bare er late to the party, men vi har virkelig fått øynene opp for ultraprosessert mat og hvor mye som faktisk er det. Helt normale ting som ferskt brød fra butikken, alt av pålegg, til og med «renskåret» pålegg som roastbiff. Jeg er mye mer bevisst på matvarer nå enn før. Anonymkode: 45fdd...5c3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 30. januar Forfatter #3 Del Skrevet 30. januar AnonymBruker skrev (6 timer siden): Vet ikke om det er en mattrend eller om jeg bare er late to the party, men vi har virkelig fått øynene opp for ultraprosessert mat og hvor mye som faktisk er det. Helt normale ting som ferskt brød fra butikken, alt av pålegg, til og med «renskåret» pålegg som roastbiff. Jeg er mye mer bevisst på matvarer nå enn før. Anonymkode: 45fdd...5c3 Jeg tror nok det er mange som i 2024 har blitt mer bevisst ja, så det stemmer nok. Jeg synes ikke selv det er så vanskelig å finne mer rene varer på matbutikken, som godt brød, men det er mye som ikke er «hel vare» på butikken. Her går det mest i råvarer, og gjort det i mange år, men spiser noe up også da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå