Gå til innhold

Julebrunost.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Kan jeg fryse ned julebrunost. Tåler julebrunost å ligge i fryseren, uten at den blir ødelagt?  Uten at den mister smaken og konsistensen sin. I 3-5 måneder? Vet at en kan fryse ned hvitost. 

Anonymkode: e5cfc...558

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk, ja jeg pleier å hamstre julebrunost så jeg kan spise julebrunost året rundt..:) hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Alt kan fryses. Hvordan resultatet blir etter opptining er en annen sak. Brunosten vil bli tørr, kornete og vanskeligere å høvle til skiver. Smaksmessig vil den nok ikke påvirkes, og vil være full spiselig. Men ville ikke servert den til gjester grunnet kvaliteten. Til eget bruk er det nok ikke noe problem. 

Anonymkode: 707a7...9e8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (19 minutter siden):

Alt kan fryses. Hvordan resultatet blir etter opptining er en annen sak. Brunosten vil bli tørr, kornete og vanskeligere å høvle til skiver. Smaksmessig vil den nok ikke påvirkes, og vil være full spiselig. Men ville ikke servert den til gjester grunnet kvaliteten. Til eget bruk er det nok ikke noe problem. 

Anonymkode: 707a7...9e8

Julebrunosten er like fin etter frysing, ikke kornete eller tørr. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...