AnonymBruker Skrevet 16 timer siden #1 Del Skrevet 16 timer siden Kan jeg fryse ned julebrunost. Tåler julebrunost å ligge i fryseren, uten at den blir ødelagt? Uten at den mister smaken og konsistensen sin. I 3-5 måneder? Vet at en kan fryse ned hvitost. Anonymkode: e5cfc...558 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjugur Skrevet 16 timer siden #2 Del Skrevet 16 timer siden Ja! Det gjør jeg hvert år! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vannm75 Skrevet 16 timer siden #3 Del Skrevet 16 timer siden Takk, ja jeg pleier å hamstre julebrunost så jeg kan spise julebrunost året rundt..:) hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #4 Del Skrevet 5 timer siden Alt kan fryses. Hvordan resultatet blir etter opptining er en annen sak. Brunosten vil bli tørr, kornete og vanskeligere å høvle til skiver. Smaksmessig vil den nok ikke påvirkes, og vil være full spiselig. Men ville ikke servert den til gjester grunnet kvaliteten. Til eget bruk er det nok ikke noe problem. Anonymkode: 707a7...9e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjugur Skrevet 5 timer siden #5 Del Skrevet 5 timer siden AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Alt kan fryses. Hvordan resultatet blir etter opptining er en annen sak. Brunosten vil bli tørr, kornete og vanskeligere å høvle til skiver. Smaksmessig vil den nok ikke påvirkes, og vil være full spiselig. Men ville ikke servert den til gjester grunnet kvaliteten. Til eget bruk er det nok ikke noe problem. Anonymkode: 707a7...9e8 Julebrunosten er like fin etter frysing, ikke kornete eller tørr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå