Gå til innhold

Ris kokt på lørdag..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville spist den idag. Men ikke imorgen.

Gjest Elfrida
Skrevet

Jada, hvis du har hatt den i kjøleskapet går det helt greit.

Gjest Gjest
Skrevet

Kokt ris har lang holdbarhet i kjøleskapet. Jeg ville ikke hatt problemer med å bruke den hvertfall 2-3 dager til. Jeg koker ofte en for stor porsjon ris, lar resten stå i kjøleskapet, og varmer i mikroovnen til flere middager senere.

Skrevet

Ris som har blitt stående på kjøkkenbenken natten over, derimot, kan man bli skikkelig syk av. :forvirret:

Gjest Aloha
Skrevet

Ikke noe problem hvis du har hatt den i en tett boks i kjøleskapet. Vi gjør det hele tiden - koker opp ekstra mye ris, og varmer i microen en dag eller to etter. Så går middagen litt kjappere!

Skrevet

Ja, ikke noe problem. Kokt ris holder seg en stund i kjøleskapet.

Gjest gjest1
Skrevet (endret)

Kokt ris er faktisk høyrisikomat med veldig høy vekst av bakterier på veldig kort tid. Skal du koke ris på forhånd bør du kjøle den ned raskt og sette den i kjøleskap med en gang! I tillegg bør du varme den skikkelig når du skal bruke den igjen. Jeg ville ikke oppevart kokt ris mer enn en dag, maks to.

Endret av onyx
Gjest Gjest
Skrevet

Takk for link, Onyx! Men hvem er det som oppbevarer kokt ris i romtemperatur da? De kan jo ikke tenke seg godt om i hvert fall!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...