Adele1234 Skrevet 6 timer siden #1 Del Skrevet 6 timer siden I dag venter jeg middagsbesøk og fiskeboller står på menyen. I mitt hode så tenkte jeg «raspet gulrot», men mens jeg raspet så kom jeg jo på at kokte gulrøtter kanskje passer bedre? Trenger råd… Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #2 Del Skrevet 6 timer siden Raspede gulrøtter passer perfekt til fiskeboller i hvit saus. Anonymkode: adbab...51b 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adele1234 Skrevet 6 timer siden Forfatter #3 Del Skrevet 6 timer siden AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Raspede gulrøtter passer perfekt til fiskeboller i hvit saus. Anonymkode: adbab...51b Takk! Da fortsetter jeg raspejobben.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #4 Del Skrevet 6 timer siden Raspet gulrot er friskt og godt. Kokte er fint. Men kanskje aller best er smørstekte gulrøtter. Kan også bruke andre grønnsaker, som rødbet, brokkoli, grønne erter.... Det er fiskeboller på planen her også i dag. Tror det blir smørstekte gulrøtter og rødbeter som vi har liggende, hvis ikke vi har en brokkoli som må reddes fra råtningsdøden. 🙂 Anonymkode: 2d975...2ac 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #5 Del Skrevet 5 timer siden Raspet er best. Der gir noe tyggemotstand i et måltid er ellers er lite motstand i. En liten krunsj 😁 Anonymkode: d71df...53f 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #6 Del Skrevet 5 timer siden Jeg foretrekker kokte, da jeg reagerer på rå gulrot - med hadde bare latt være å forsyne meg om det ble servert. Anonymkode: ed4d0...3cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #7 Del Skrevet 5 timer siden Kokte er best når du har varm saus, råkost passer bedre til mat uten saus eller med kald saus. Råkost/salat blir ekkelt og "halvkokt" når det kommer i kontakt med varm saus. Anonymkode: 6ceb9...c0f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Delfi Skrevet 5 timer siden #8 Del Skrevet 5 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Kokte er best når du har varm saus, råkost passer bedre til mat uten saus eller med kald saus. Råkost/salat blir ekkelt og "halvkokt" når det kommer i kontakt med varm saus. Anonymkode: 6ceb9...c0f Vil heller ha råkost til fiskebollene enn kokte gulrøtter. Smaken er som baken 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #9 Del Skrevet 5 timer siden Kokte gulrøtter er best. Med unntak av salat til enkelte retter synes jeg ikke kalde grønnsaker passer til varm mat. Anonymkode: 40065...e31 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #10 Del Skrevet 5 timer siden Raspet gulrot! Kanskje med litt appelsin i for å gjøre det mer "spennende"? Anonymkode: 598b3...610 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #11 Del Skrevet 5 timer siden Adele1234 skrev (40 minutter siden): I dag venter jeg middagsbesøk og fiskeboller står på menyen. I mitt hode så tenkte jeg «raspet gulrot», men mens jeg raspet så kom jeg jo på at kokte gulrøtter kanskje passer bedre? Trenger råd… Pleier å ha begge deler. Anonymkode: 75872...1b2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #12 Del Skrevet 1 time siden Smak og behag. Noen liker friskheten og konsisensen på raspet gulrot, som gir en liten kontrast til sausen. Personlig foretrekker jeg kokte gulrøtter til, som blir søtere. Ellers er det mange som serverer bacon til også, men det synes jeg bare tar bort smaken fra fiskebollene, sausen og gulrøttene - helt unødvendig. Anonymkode: d6745...a0f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #13 Del Skrevet 1 time siden Raspet er best 😊 Anonymkode: 28e17...34f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #14 Del Skrevet 1 time siden Raspet gulrot og raspet eple sammen! Det bruker vi. Anonymkode: fdb54...a2b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #15 Del Skrevet 1 time siden Jeg synes kokt blomkål er best til. Det gjennomgående offwhite/beige bildet med fiskeboller og kokte poteter dekket med hvit saus kompletteres perfekt med blomkål. Blomkålen gir også litt krønsj. For et dristig fargeinnslag tilfører man et dryss karripulver over det hele. BM. Skal aldri spise fiskeboller igjen etter at barna har flyttet ut. Anonymkode: be5a0...786 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå