Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

I dag venter jeg middagsbesøk og fiskeboller står på menyen. I mitt hode så tenkte jeg «raspet gulrot», men mens jeg raspet så kom jeg jo på at kokte gulrøtter kanskje passer bedre? Trenger råd… 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Raspede gulrøtter passer perfekt til fiskeboller i hvit saus. 
 

Anonymkode: adbab...51b

  • Liker 4
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Raspede gulrøtter passer perfekt til fiskeboller i hvit saus. 
 

Anonymkode: adbab...51b

Takk! Da fortsetter jeg raspejobben..

AnonymBruker
Skrevet

Raspet gulrot er friskt og godt. Kokte er fint. Men kanskje aller best er smørstekte gulrøtter. Kan også bruke andre grønnsaker, som rødbet, brokkoli, grønne erter....

Det er fiskeboller på planen her også i dag. Tror det blir smørstekte gulrøtter og rødbeter som vi har liggende, hvis ikke vi har en brokkoli som må reddes fra råtningsdøden. 🙂 

Anonymkode: 2d975...2ac

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Raspet er best. Der gir noe tyggemotstand i et måltid er ellers er lite motstand i. En liten krunsj 😁

Anonymkode: d71df...53f

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker kokte, da jeg reagerer på rå gulrot - med hadde bare latt være å forsyne meg om det ble servert. 

Anonymkode: ed4d0...3cf

AnonymBruker
Skrevet

Kokte er best når du har varm saus, råkost passer bedre til mat uten saus eller med kald saus. Råkost/salat blir ekkelt og "halvkokt" når det kommer i kontakt med varm saus. 

Anonymkode: 6ceb9...c0f

  • Nyttig 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Kokte er best når du har varm saus, råkost passer bedre til mat uten saus eller med kald saus. Råkost/salat blir ekkelt og "halvkokt" når det kommer i kontakt med varm saus. 

Anonymkode: 6ceb9...c0f

Vil heller ha råkost til fiskebollene enn kokte gulrøtter. Smaken er som baken :D

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Kokte gulrøtter er best. Med unntak av salat til enkelte retter synes jeg ikke kalde grønnsaker passer til varm mat. 

Anonymkode: 40065...e31

  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

Raspet gulrot! Kanskje med litt appelsin i for å gjøre det mer "spennende"? 

Anonymkode: 598b3...610

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Adele1234 skrev (40 minutter siden):

I dag venter jeg middagsbesøk og fiskeboller står på menyen. I mitt hode så tenkte jeg «raspet gulrot», men mens jeg raspet så kom jeg jo på at kokte gulrøtter kanskje passer bedre? Trenger råd… 

Pleier å ha begge deler. 

Anonymkode: 75872...1b2

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Smak og behag. Noen liker friskheten og konsisensen på raspet gulrot, som gir en liten kontrast til sausen. Personlig foretrekker jeg kokte gulrøtter til, som blir søtere. Ellers er det mange som serverer bacon til også, men det synes jeg bare tar bort smaken fra fiskebollene, sausen og gulrøttene - helt unødvendig.

Anonymkode: d6745...a0f

AnonymBruker
Skrevet

Raspet er best 😊

Anonymkode: 28e17...34f

AnonymBruker
Skrevet

Raspet gulrot og raspet eple sammen! Det bruker vi. 

Anonymkode: fdb54...a2b

AnonymBruker
Skrevet

Jeg synes kokt blomkål er best til. Det gjennomgående offwhite/beige bildet med fiskeboller og kokte poteter dekket med hvit saus kompletteres perfekt med blomkål. :ler: Blomkålen gir også litt krønsj. For et dristig fargeinnslag tilfører man et dryss karripulver over det hele. 

 

BM. Skal aldri spise fiskeboller igjen etter at barna har flyttet ut. 

Anonymkode: be5a0...786

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...