Gå til innhold

Fiskeboller


Adele1234

Anbefalte innlegg

I dag venter jeg middagsbesøk og fiskeboller står på menyen. I mitt hode så tenkte jeg «raspet gulrot», men mens jeg raspet så kom jeg jo på at kokte gulrøtter kanskje passer bedre? Trenger råd… 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Raspede gulrøtter passer perfekt til fiskeboller i hvit saus. 
 

Anonymkode: adbab...51b

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Raspede gulrøtter passer perfekt til fiskeboller i hvit saus. 
 

Anonymkode: adbab...51b

Takk! Da fortsetter jeg raspejobben..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Raspet gulrot er friskt og godt. Kokte er fint. Men kanskje aller best er smørstekte gulrøtter. Kan også bruke andre grønnsaker, som rødbet, brokkoli, grønne erter....

Det er fiskeboller på planen her også i dag. Tror det blir smørstekte gulrøtter og rødbeter som vi har liggende, hvis ikke vi har en brokkoli som må reddes fra råtningsdøden. 🙂 

Anonymkode: 2d975...2ac

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Raspet er best. Der gir noe tyggemotstand i et måltid er ellers er lite motstand i. En liten krunsj 😁

Anonymkode: d71df...53f

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg foretrekker kokte, da jeg reagerer på rå gulrot - med hadde bare latt være å forsyne meg om det ble servert. 

Anonymkode: ed4d0...3cf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Kokte er best når du har varm saus, råkost passer bedre til mat uten saus eller med kald saus. Råkost/salat blir ekkelt og "halvkokt" når det kommer i kontakt med varm saus. 

Anonymkode: 6ceb9...c0f

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Kokte er best når du har varm saus, råkost passer bedre til mat uten saus eller med kald saus. Råkost/salat blir ekkelt og "halvkokt" når det kommer i kontakt med varm saus. 

Anonymkode: 6ceb9...c0f

Vil heller ha råkost til fiskebollene enn kokte gulrøtter. Smaken er som baken :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kokte gulrøtter er best. Med unntak av salat til enkelte retter synes jeg ikke kalde grønnsaker passer til varm mat. 

Anonymkode: 40065...e31

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Raspet gulrot! Kanskje med litt appelsin i for å gjøre det mer "spennende"? 

Anonymkode: 598b3...610

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Adele1234 skrev (40 minutter siden):

I dag venter jeg middagsbesøk og fiskeboller står på menyen. I mitt hode så tenkte jeg «raspet gulrot», men mens jeg raspet så kom jeg jo på at kokte gulrøtter kanskje passer bedre? Trenger råd… 

Pleier å ha begge deler. 

Anonymkode: 75872...1b2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...