Gå til innhold

Bør vi ta vare på norsk matkultur?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 20.1.2025 den 6.10):

Her så spiser vi mye forskjellig som er fra gammelt

Spekemat

Lamefrikase

Ertesuppe med saltkjøtt 

Grove kjøttkaker med vilt

Rakafisk

Fersk suppe

Hønsfrikase

Grønsaker suppe

Anonymkode: 47161...46b

Spiser ingenting av dette. Og hadde aldri falt meg inn å verken spise eller kalle dette for «matskatter» som må tas vare på 🤮

Anonymkode: 25bcf...8e3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (På 20.1.2025 den 10.04):

Norsk mat er kjedelig og smakløst, kun noen få retter som er spiselig. Andre land er mye bedre på mat, skal ikke lengre enn Danmark. 

Anonymkode: 3919c...eea

Jeg syns ikke den er det. Jeg liker en god del norsk mat, selv om det er ting jeg helst unngår å spise, men lapskaus - både lys og brun, ertesuppe, kjøttsuppe med løksaus, komle/klubb/ball, seibiff, frikassé, kjøttkaker i brun saus og svine- eller oksesteik står jevnlig på menyen her. Men det gjør også mer eksotiske retter, så for meg utelukker ikke det ene det andre. At Danmark har god mat er jeg enig i, men det har vi i Norge også.

AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Spiser ingenting av dette. Og hadde aldri falt meg inn å verken spise eller kalle dette for «matskatter» som må tas vare på 🤮

Anonymkode: 25bcf...8e3

Spyfjes har lite å gjøre i en mattåd. Bli voksen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...