AnonymBruker Skrevet 18. januar #1 Del Skrevet 18. januar Familiemiddag i morgen, får besøk av foreldre ++. Unga ønsket seg hønsefrikassé. So be it. Kan jeg koke høna ferdig i kveld, rense den, oppbevare i kjøleskap og lage resten i morra, eller kommer det til å smake som "kylling fra dagen før"? Om dere skjønner... For gårsdagens kylling er jo ikke like digg som fersk høne? 😂 Hjelp! Alle svar mottas med takk, og uendelig takk til drevne hønsefrikassékokker❤️ Anonymkode: 6b6bb...116 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #2 Del Skrevet 18. januar Og del GJERNE deres beste oppskrift på hønsefrikassé!! HI Anonymkode: 6b6bb...116 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #3 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Familiemiddag i morgen, får besøk av foreldre ++. Unga ønsket seg hønsefrikassé. So be it. Kan jeg koke høna ferdig i kveld, rense den, oppbevare i kjøleskap og lage resten i morra, eller kommer det til å smake som "kylling fra dagen før"? Om dere skjønner... For gårsdagens kylling er jo ikke like digg som fersk høne? 😂 Hjelp! Alle svar mottas med takk, og uendelig takk til drevne hønsefrikassékokker❤️ Anonymkode: 6b6bb...116 I kveld? Du mener vel i natt? Kok den klar, ribb den og putt i kjøleskapet. Bruk google og finn de beste oppskriftene der. Prøv deg frem. Smaken er som baken, den er delt. Anonymkode: aa34b...3c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NiceOrNothing Skrevet 18. januar #4 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (1 minutt siden): I kveld? Du mener vel i natt? Kok den klar, ribb den og putt i kjøleskapet. Bruk google og finn de beste oppskriftene der. Prøv deg frem. Smaken er som baken, den er delt. Anonymkode: aa34b...3c6 Å husk å ta vare på kraften , sil og avkjøl den før du jevner den i morgen 🫶 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #5 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (2 minutter siden): I kveld? Du mener vel i natt? Kok den klar, ribb den og putt i kjøleskapet. Bruk google og finn de beste oppskriftene der. Prøv deg frem. Smaken er som baken, den er delt. Anonymkode: aa34b...3c6 I natt ja, jeg skal hente familie på Gardermoen kl 05 og gikk av nattevakt i formiddag, så har sovet mesteparten av dagen 😊 Lys våken og tenkte å være litt effektiv! Anonymkode: 6b6bb...116 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå