ferdig Skrevet 18. januar #1 Del Skrevet 18. januar Hvilken olje bruker du? Leser og hører over alt at planteoljer er fy fy, rapsolje går om nøden er stor men helst ikke, hva skal da brukes i brøddeiger? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #2 Del Skrevet 18. januar Alle ingredienser er vel fyfy på sin måte om man leter etter en grunn, men jeg tenker at det er ikke den spiseskjeen til eller fra som avgjør. Jeg tenker en hvilken som helst nøytral olje som raps eller solsikke er greit. Hører at soyaolje er mindre bra, så går jo an å styre unna den. Jeg har faktisk pleid å bruke sesamolje, den som står ved det asiatiske utvalget i dagligvarer. Gir en smak som jeg synes passer i brød. Men tror jeg er ganske alene om å gjøre det. Anonymkode: b63e0...a9f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #3 Del Skrevet 18. januar Jeg bruker raps eller solsikkeolje. Det er så lite olje pr brød at jeg tenker ikke så hardt over det. Bruker vel ca 1 dl på 1500gr mel liksom, som gir tre store brød. Hva med olivenolje eller avocadiolje? Anonymkode: deee8...b38 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #4 Del Skrevet 18. januar Jeg bruker aldri olje i brød, visste ikke at det var en greie? Anonymkode: 55414...d87 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #5 Del Skrevet 18. januar Oliven Anonymkode: a32e5...434 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #6 Del Skrevet 18. januar Jeg bruker ikke olje. Jeg synes det blir best med bare mel, vann, salt og gjær. Anonymkode: 21059...d50 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #7 Del Skrevet 18. januar Jeg bruker rapsolje. Anonymkode: 912c4...4cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ferdig Skrevet 18. januar Forfatter #8 Del Skrevet 18. januar Takk for svar, da prøver jeg neste deig uten olje, spennende å se hvordan det blir 🙂 Oliven olje synes jeg setter mye smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #9 Del Skrevet 18. januar Det er vel frøoljer du skal styre unna, ikke plante. Jeg bruker oliven. Anonymkode: 6404f...ef3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Makavelli Skrevet 18. januar #10 Del Skrevet 18. januar Olivenolje gir best smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 18. januar #11 Del Skrevet 18. januar Bruker solsikkeolje. Synes deigen blir lettere å jobbe med, når jeg bruker olje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maia70 Skrevet 18. januar #12 Del Skrevet 18. januar Olivenolje. Alle planteoljer er ikke fy fy, raps, mais og soyaolje er fy fy. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #13 Del Skrevet 18. januar Jeg bruker olivenolje og synes det gir god smak. Bruker det gjerne til å bake ut istedenfor mel, funker mye bedre! Anonymkode: e1715...209 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #14 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg bruker aldri olje i brød, visste ikke at det var en greie? Anonymkode: 55414...d87 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg bruker ikke olje. Jeg synes det blir best med bare mel, vann, salt og gjær. Anonymkode: 21059...d50 Det er jo smak og behag, men olje holder brødet saftigere lengre samt at det gjør brødet mykere og mindre seigt. Om man bruker olivenolje gir det også brødet god smak. Helt greit å foretrekke uten olje, men det har en funksjon likevel. Anonymkode: f6783...a98 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disco Skrevet 18. januar #15 Del Skrevet 18. januar Hvis du liker smak av oliven så bruker du det, hvis ikke anbefaler jeg solsikkeolje. Hvis jeg lager europeisk mat bruker jeg olivenolje, hvis det er asiatisk bruker jeg solsikke. I brød er begge deler like bra. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 19. januar #16 Del Skrevet 19. januar Jeg bruker smør i brøddeigen, olje til pizzadeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå