Gå til innhold

Hva er din beste topping på italiensk pizza?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vil prøve noe nytt og digg! 

Anonymkode: 680c5...d18

AnonymBruker
Skrevet

Ndujapølse, salsicciapølse eller bare en god saus, kokt skinke og løk er best der synes vi :)

Anonymkode: c4e87...405

Skrevet

Ricotta salata og aubergine! Pizza alla Norma :) 

 

AnonymBruker
Skrevet

En burrata eller buffalo mozzarella plassert midt på pizzaen.

images?q=tbn:ANd9GcQaqHhWXC0RjMZ1sC4CnSu

Anonymkode: 8a914...a7c

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Purre er viktig

Anonymkode: c0bb2...234

AnonymBruker
Skrevet

Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner. 

Anonymkode: eccf7...e6b

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Bresaola og parmesan

Kylling og pesto

Anonymkode: cf2d5...360

Skrevet

Hvit pizza med potet, og facon fikk jeg hos en venninne. Rågodt! Hun hadde noe med rød løk, og noen med marinert sopp også. Drømmer tilbake til de pizzakveldene ofte. Hun lager de beste pizzaene, og jeg har ikke hatt så mye erfaring med hvit pizza før jeg spiste hos henne. Har alltid gått for rød siden det er lettest for meg med melkeallergi. Grønn pesto er også godt sammen med hvit pizza med facon (eller bacon, hun laget med tofu-bacon siden hun er veganer, og det er utrolig godt 😋).

AnonymBruker
Skrevet

En pizza med burrata på, og med en (faktisk) spicy chiliolje (begge deler tas på etter steking) 🤩

Er veldig glad i hvit pizza, creme fraiche, mye hvitløk, salt, pepper, basilikum. 

 

Anonymkode: b5ae4...ffa

AnonymBruker
Skrevet

Hvit pizza med kantareller og karamellisert løk og mozzarella, toppet med spekeskinke og ruccola etter den er stekt.

Anonymkode: 94c19...c5b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Parmaskinke, parmesan og pinjekjerner

Anonymkode: 8d689...5f4

  • Liker 1
Skrevet

Selvplukket kantareller stekt i smør, over hvit pizza-saus 🤤 Og en god revet ost.

Men jeg må ha plukket soppen selv, den dyre soppen på butikken er utenlandsk og ser ikke bra ut 🤔

Gleder meg til sopp-sesongen 😁

AnonymBruker
Skrevet

Alternativ "italiensk" pizza; hvit pizzasaus med mascarponebase, gorgonzola, pære, valnøtter, fersk mozarella, og litt honning. 

Eller pizza piccante. Klassisk tomatsaus, fersk mozzarella, nduja, salme piccante, rødløk, litt chili, chilihonning og fersk basilikum 

Om du tenker klassisk italiensk pizza; Capricciosa med skikkelig gode råvarer. god tomatsaus laget av ferske tomater, mozarella, sopp, skinke, artisjokker og oliven. 

Anonymkode: 83fcd...d4d

AnonymBruker
Skrevet

- Tynne squashskiver, rød chili, store ferske reker som legges på det siste minuttet i ovnen, og gremolata (finhakket persille, sitronskall og litt hvitløk) drysset over idet pizzaen kommer ut av ovnen. Vanlig tomatsaus og osteblanding som base. Ferdigdampede blåskjell kan brukes i stedet for reker.

- Tomatsaus og ostemiks igjen (feks gruyère, parmesan og bøffelmozzarella) og så rå portobellosopp i tynne skiver, rødløk, rosmarin/timian, og rå bacon.

Anonymkode: 23835...690

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker en sterk og smakfull type pepperoni/salami på, og etter steking så legger man skiver med fersk mozarrella/bøffelmozarella oppå. Jeg liker også pepperoni og ananas sammen, men det er vel ikke lov å kalle italiensk.

Jeg er også glad i chili/pfefferoni på, liker litt spicy pizza, men det er der denne bøffelmozarellaen oppå kommer inn for å være mild mot det veldig spicy og salte.

Anonymkode: 82bac...58f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...