AnonymBruker Skrevet 17. januar #1 Skrevet 17. januar Vil prøve noe nytt og digg! Anonymkode: 680c5...d18
AnonymBruker Skrevet 17. januar #2 Skrevet 17. januar Ndujapølse, salsicciapølse eller bare en god saus, kokt skinke og løk er best der synes vi Anonymkode: c4e87...405
AnonymBruker Skrevet 17. januar #4 Skrevet 17. januar En burrata eller buffalo mozzarella plassert midt på pizzaen. Anonymkode: 8a914...a7c 2
AnonymBruker Skrevet 17. januar #6 Skrevet 17. januar Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner. Anonymkode: eccf7...e6b 1
AnonymBruker Skrevet 17. januar #7 Skrevet 17. januar Bresaola og parmesan Kylling og pesto Anonymkode: cf2d5...360
Daisy-love Skrevet 17. januar #8 Skrevet 17. januar Hvit pizza med potet, og facon fikk jeg hos en venninne. Rågodt! Hun hadde noe med rød løk, og noen med marinert sopp også. Drømmer tilbake til de pizzakveldene ofte. Hun lager de beste pizzaene, og jeg har ikke hatt så mye erfaring med hvit pizza før jeg spiste hos henne. Har alltid gått for rød siden det er lettest for meg med melkeallergi. Grønn pesto er også godt sammen med hvit pizza med facon (eller bacon, hun laget med tofu-bacon siden hun er veganer, og det er utrolig godt 😋).
AnonymBruker Skrevet 17. januar #10 Skrevet 17. januar En pizza med burrata på, og med en (faktisk) spicy chiliolje (begge deler tas på etter steking) 🤩 Er veldig glad i hvit pizza, creme fraiche, mye hvitløk, salt, pepper, basilikum. Anonymkode: b5ae4...ffa
AnonymBruker Skrevet 17. januar #11 Skrevet 17. januar Hvit pizza med kantareller og karamellisert løk og mozzarella, toppet med spekeskinke og ruccola etter den er stekt. Anonymkode: 94c19...c5b 1
AnonymBruker Skrevet 17. januar #12 Skrevet 17. januar Parmaskinke, parmesan og pinjekjerner Anonymkode: 8d689...5f4 1
Mardina Skrevet 17. januar #13 Skrevet 17. januar Selvplukket kantareller stekt i smør, over hvit pizza-saus 🤤 Og en god revet ost. Men jeg må ha plukket soppen selv, den dyre soppen på butikken er utenlandsk og ser ikke bra ut 🤔 Gleder meg til sopp-sesongen 😁
AnonymBruker Skrevet 18. januar #14 Skrevet 18. januar Alternativ "italiensk" pizza; hvit pizzasaus med mascarponebase, gorgonzola, pære, valnøtter, fersk mozarella, og litt honning. Eller pizza piccante. Klassisk tomatsaus, fersk mozzarella, nduja, salme piccante, rødløk, litt chili, chilihonning og fersk basilikum Om du tenker klassisk italiensk pizza; Capricciosa med skikkelig gode råvarer. god tomatsaus laget av ferske tomater, mozarella, sopp, skinke, artisjokker og oliven. Anonymkode: 83fcd...d4d
AnonymBruker Skrevet 18. januar #15 Skrevet 18. januar - Tynne squashskiver, rød chili, store ferske reker som legges på det siste minuttet i ovnen, og gremolata (finhakket persille, sitronskall og litt hvitløk) drysset over idet pizzaen kommer ut av ovnen. Vanlig tomatsaus og osteblanding som base. Ferdigdampede blåskjell kan brukes i stedet for reker. - Tomatsaus og ostemiks igjen (feks gruyère, parmesan og bøffelmozzarella) og så rå portobellosopp i tynne skiver, rødløk, rosmarin/timian, og rå bacon. Anonymkode: 23835...690
AnonymBruker Skrevet 18. januar #16 Skrevet 18. januar Jeg liker en sterk og smakfull type pepperoni/salami på, og etter steking så legger man skiver med fersk mozarrella/bøffelmozarella oppå. Jeg liker også pepperoni og ananas sammen, men det er vel ikke lov å kalle italiensk. Jeg er også glad i chili/pfefferoni på, liker litt spicy pizza, men det er der denne bøffelmozarellaen oppå kommer inn for å være mild mot det veldig spicy og salte. Anonymkode: 82bac...58f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå