Gå til innhold

Hva er den beste frossenpizzaen i 2025?


Liebe

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Ikke svar på spm, men sånn ferdig Pinsa-bunn og legge på fyll selv. 

Anonymkode: ab343...3bf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 16.1.2025 den 15.33):

Enig. Så noen lengre oppe beskrive den type bunn som kjeks, noe jeg kjenner meg igjen i. De var mye bedre før. 

Anonymkode: 5c7fb...e88

Og jeg som synes grandiosaen har så dårlig bunn… 😅😅😅 men kan godt være ristorante har fått dårligere bunn. Men grandis sin bunn har jeg vel likt dårlig siden jeg var 12 år eller noe. Om den i det minste var mer nøytral eller noe. Men den smaker liksom litt bolle på en måte, litt syrlig? Syrlig bolle? Og Jarlsberg er jo også litt karakteristisk i smaken sin og ikke en ost jeg nyter i det uendelige. Hadde sikkert vært bedre med kun norvegia, eller mozzarella og muligens litt cheddar? 🙈 men for alt jeg vet så er det mye dyrere. Kanskje det er vanlig gulost i grandisen og hvert 10 flak er Jarlsberg elns. 

Anonymkode: 162c3...9b6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...