AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #61 Del Skrevet 4 timer siden Ikke svar på spm, men sånn ferdig Pinsa-bunn og legge på fyll selv. Anonymkode: ab343...3bf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #62 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (På 16.1.2025 den 15.33): Enig. Så noen lengre oppe beskrive den type bunn som kjeks, noe jeg kjenner meg igjen i. De var mye bedre før. Anonymkode: 5c7fb...e88 Og jeg som synes grandiosaen har så dårlig bunn… 😅😅😅 men kan godt være ristorante har fått dårligere bunn. Men grandis sin bunn har jeg vel likt dårlig siden jeg var 12 år eller noe. Om den i det minste var mer nøytral eller noe. Men den smaker liksom litt bolle på en måte, litt syrlig? Syrlig bolle? Og Jarlsberg er jo også litt karakteristisk i smaken sin og ikke en ost jeg nyter i det uendelige. Hadde sikkert vært bedre med kun norvegia, eller mozzarella og muligens litt cheddar? 🙈 men for alt jeg vet så er det mye dyrere. Kanskje det er vanlig gulost i grandisen og hvert 10 flak er Jarlsberg elns. Anonymkode: 162c3...9b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå