AnonymBruker Skrevet 15. januar #1 Del Skrevet 15. januar Skal ha det til middag, men holder det seg i kjøleskapet om jeg deler dem i båter nå? Spiser middag i 4-5 tiden. Anonymkode: 74414...690 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #2 Del Skrevet 15. januar Da må de ligge i en bolle med kaldt vann. Legger du dem løst vil de bli brune. Anonymkode: 39e70...059 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hvorfor? Skrevet 15. januar #3 Del Skrevet 15. januar Kok dem. Da holder de seg fint i kjøleskapet, pluss at de trenger kortere tid i stekeovnen. 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #4 Del Skrevet 15. januar Når jeg skal lage ovnsbakte potetbåter passer jeg alltid på å la dem ligge ferdig skrellet og oppskåret i en bolle med kaldt vann først, fordi vannet trekker ut stivelse fra snittflatene på potetbåtene, og gjør stekeskropen ekstra sprø. Så det er bare en fordel, faktisk, og etter min mening en forutsetning for å få sprø poteter. Anonymkode: ba8ea...bea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #5 Del Skrevet 15. januar Lag i airfryer. Raskere og sunnere uten mye olje. Anonymkode: 98a3d...e5c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #6 Del Skrevet 15. januar Hvorfor? skrev (3 timer siden): Kok dem. Da holder de seg fint i kjøleskapet, pluss at de trenger kortere tid i stekeovnen. Jeg koker alltid poteter noen minutter før de går i ovnen, blir så mye bedre Anonymkode: 22e4e...e0a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 16. januar #7 Del Skrevet 16. januar AnonymBruker skrev (19 timer siden): Jeg koker alltid poteter noen minutter før de går i ovnen, blir så mye bedre Anonymkode: 22e4e...e0a Og hvis du koker dem med litt natron i kokevannet så blir de skikkelig gode og sprø når du steker dem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar #8 Del Skrevet 16. januar Brunhilde skrev (1 minutt siden): Og hvis du koker dem med litt natron i kokevannet så blir de skikkelig gode og sprø når du steker dem. Visste ikke at man kunne ha det rett i vannet, jeg strør natron over før de går i ovnen og de blir veldig sprø, men det funker å ha det rett i gryta? Anonymkode: 22e4e...e0a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 16. januar #9 Del Skrevet 16. januar AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Visste ikke at man kunne ha det rett i vannet, jeg strør natron over før de går i ovnen og de blir veldig sprø, men det funker å ha det rett i gryta? Anonymkode: 22e4e...e0a Ja, kok opp vannet, ha i natron og kok litt før de går i ovnen, blir (syns jeg) veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar #10 Del Skrevet 16. januar Brunhilde skrev (20 minutter siden): Ja, kok opp vannet, ha i natron og kok litt før de går i ovnen, blir (syns jeg) veldig godt. Skal prøves neste gang, takk for tips! Anonymkode: 22e4e...e0a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå