Centrino Skrevet 14. januar #1 Del Skrevet 14. januar Kjøpte 2 pakker, og prøvde bruke den ene som kjøttdeig, og smakte ikke godt. trenger heller ikke tips om midisterkake, av den grunn jeg ikke liker smaken. Håper noen har et eller flere supre råd 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #2 Del Skrevet 14. januar Lag boller med en skje, kok de og lag saus av mel, smør og vannet du kokte de i. Ha bollene, purre og gulrot oppi og kok det. Kjempegodt. Anonymkode: fe965...8c6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #3 Del Skrevet 15. januar Hvis du ikke liker smaken av medisterfarse i seg selv, så tenker jeg du burde blande den veldig mye ut med kjøttdeig. Og bruk mye krydder... Anonymkode: b847b...a3f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #4 Del Skrevet 15. januar Lag lunsjkaker. Anonymkode: 908ac...9c9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #5 Del Skrevet 15. januar Du kan lage bollefrikassé - det er supergodt, og veldig enkelt når du har ferdig kjøttfarse. Kort fortalt lager du små kjøttboller av farsen som trekkes i kraft/buljong, og kraften brukes så til å lage lys saus (smør, mel, kraft) som man så har bollene tilbake i med grønnsaker som passer: Gulrøtter, og på denne tiden av året romanesco. Kokte poteter til, og persilledryss over det hele. Anonymkode: bfc8f...cd6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 15. januar #6 Del Skrevet 15. januar Taco. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #7 Del Skrevet 15. januar Har du kjøpt kjøttfarse eller medisterfarse? Jeg synes det er skikkelig godt med kjøttfarse i kålruletter. Varianter av shepards pie er også godt med kjøttfarse. Medisterfarse derimot synes jeg ikke er godt i noen varianter... Anonymkode: 2d0b9...e4c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar #8 Del Skrevet 15. januar Gå på gladkokken.no og bruk oppskriften til salsiccadeig Anonymkode: a1fb0...7ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå